Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities. Corona update

 

Begin je reis hier

26 Nov 2018

Nieuws van de Zuid Chili groep

26 november
De 5-daagse hike, Dientes Circuito, op Isla Navarino is er eentje voor op je bucketlist. Vijf dagen lang genoten van heerlijk wisselend Patagonië weer, super vergezichten, bossen, keien, sneeuwvelden, passen, top kampeerplekken, gezelligheid, lol en meer! 

25 november
Onze Patagonië reis zit er bijna op, wat een top hike was dit. Vandaag aangekomen in Puerto Williams, morgen naar het warme noorden.

24 november
Over de Paso Virginia, slechts 850 meter hoog maar met een uitzicht all over the world. Onze laatste kamp in de wildernis.

23 november
Absoluut de mooiste trek, zegt M, en gelijk heeft ze. Isla Navarino is een aan een sluiting van hoogtepunten. En we hebben topweer!

22 november
Een echt Patagonisch windje bij de oversteek van de Dientes pas. Navarino is terecht een van de highlights, wat een super hike!

21 november
De eerste dag is meteen een topdag. Omhoog door het bos, het sneeuwt licht, langs de Chileense vlag in de mist, het is windstil. Kamp in de zon aan de Laguna del Salto, Isla Navarino is mooi. Nu tijd voor het diner: zeevruchten soep :-) groeten uit Patagonia.

20 november
Na prachtige vlucht over Vuurland en het Beagle kanaal nu op zonnig Isla Navarino. Morgen start Dientes Circuito, zin in!

19 november
Patagonië is en blijft mooi. Onze tweede hike zit erop, een supermooie 4-daagse rond het massief van de Cerro Castillo. Weersomstandigheden top.

18 november
Terug van een supermooie 4-daagse trekking rond de Cerro Castillo met alleen maar mooi weer . Morgen verder naar Punta Arenas. Tijd voor een douche en een zonnebad. 

17 november
Campamento Neozolandés ligt aan de rand van het bos. Voor de borrel bewonderen we de Cerro Palo, Chocolate en de Cerro Castillo.

16 november
De gletsjers van de Cerro Castillo komen zo ongeveer tot in de tent, het was een mooie dag over de Portezuelo El Penon.

15 november
Topdag met 100 % zon. Aan de voet van de Cerro Castillo staan we met onze tentjes in het Lenga bos. Morgen de eerste pas over.

14 november
Het schuim staat op de golven van het Lago Monreal, wij genieten van 5 sterren luxe naast de houtkachel, live is good in Patagonia!

13 november
Super mooie eerste hike rond de Puyehue vulkaan in Chili. Genieten. Veel sneeuw, veel zon, veel lol.

12 november
Zuid-Chili Korte broeken weer :-) Na de onweersbuien van gisteren nu een en al zon. Tijd voor een bad! Groeten uit Patagonië.

11  november
Wat een sneeuw! Vandaag stonden we op de kraterrand van de Puyehue vulkaan, mooi :-) een vier seizoenen dag, echt Patagonië. 

10 november
Vanaf de dalbodem ruim 1000 meter omhoog door de bossen naar de alpiene hoogvlakte rond de top van de Puyehue vulkaan. Een top dag!

9 november
Na spannende bagage soap nu helemaal compleet op de camping aan de voet van de Puyehue vulkaan. Morgen voor 4 dagen de bergen in.

8 novermber
Na lange en relaxte vlucht zo ongeveer over de top van de Aconcagua (mooi!) nu in zomers Chili. Genieten.

Nunatak
De Erfgenamen 15
8334 SW Tuk
tel. 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
 
KvK: 62193929
BTW: NL001212466B88
IBAN: NL51INGB0006683663
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice