Duurzaam toerisme

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor (n)u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur ervaart, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming.
Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Trees for All

Nunatak organiseert voor het overgrote deel vliegreizen naar afgelegen bestemmingen. 
Je kunt de CO2 uitstoot van je vlucht via Trees for All (een erkend goed doel met CBF-Keur) compenseren.

Voor meer informatie over Trees for All, bomendonatie en de projecten verwijzen we je naar de website: www.treesforall.nl.

Bestrijding kindersekstoerisme

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen u uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden www.meldkindersekstoerisme.nl.
Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.

Sathiko Sath

Scholing voor kansarme kinderen in Nepal

Sathiko Sath is in 2009 opgericht om deze kinderen meer kansen te geven. We doen dat door ze goed onderwijs aan te bieden op een van de beste scholen in Kathmandu, de Little Angels’ School (LAS). De oprichter van deze school was zelf ooit een ‘bergkind’; hij kent de achtergrond van onze kinderen dan ook goed.
Wij garanderen ‘onze’ kinderen minimaal tien jaar scholing op de LAS, gevolgd door twee jaar hoger secundair onderwijs of een beroepsopleiding. Dit verzekert hen van een toekomst met ontplooiingsmogelijkheden.
We streven naar een evenwichtige verdeling tussen jongens en meisjes en tussen de etnische groepen. Ook kinderen met een fysieke handicap komen in aanmerking voor plaatsing.

Meer informatie > Sathiko Sath

Nunatak
Nunatak | De Erfgenamen 15, 8334 SW Tuk | tel. 085 058 0023 | e-mail: info@nunatak.nl | KvK: 62193929 | BTW: NL064421946B01 | IBAN: NL51 INGB0006683663 | ANVR reisvoorwaarden


Website door Zaphyrion
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord