Deze pagina afdrukken Individuele wandelreis Ecuador bergen en jungle
Algemeen

Ecuador is een zeer afwisselend en kleurrijk land, van de hoge Andes tot het tropische Amazone gebied. De afwisselende wandelreis door centraal Ecuador begint met 2 trekkings om je zo voor te bereiden op de beklimming van de Cotopaxi vulkaan.

Na aankomst in Quito vertrek je richting het zuiden, naar het gebied van het Quilotoa Kratermeer. Hier loop je 4 dagen door de bergen via de Toachi Canyon, dwars door de velden van de lokale bevolking. Tijdens de eerste trekking overnacht je in hostals. Vervolgens wandel je 4 dagen op de flanken van de Chimborazo, Ecuador’s hoogste vulkaan waar je schitterende uitzichten hebt over de omliggende bergen. Tijdens deze trekking overnacht je in tenten en het hoogste punt is 5000 meter.
Na een welverdiende rustdag reis je dan door naar het Cotopaxi Nationaal park voor de beklimming van de Cotopaxi, de hoogste actieve vulkaan ter wereld (5897 meter).
Eenmaal terug in Quito vlieg je richting het Amazone gebied waar je ter afsluiting een 5-daagse jungle tour doet in het Cuyabeno reservaat. Hier reis je per kano, wordt er gewandeld en ga je op zoek naar apen, krokodillen, dolfijnen en vele soorten vogels. Ook bezoek je een lokale gemeenschap. Na afloop reis je terug naar Quito waar de reis eindigt. Het is mogelijk om deze reis te verlengen met een cruise naar de Galapagos Eilanden.

Bookmark and Share
Nunatak
Nunatak | De Erfgenamen 15, 8334 SW Tuk | tel. 085 058 0023 | e-mail: info@nunatak.nl | KvK: 62193929 | BTW: NL064421946B01 | IBAN: NL51 INGB0006683663 | ANVR reisvoorwaarden


Website door Zaphyrion
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord