Paul Boslooper

“Van alle paden die je neemt in het leven,

kies er een aantal die ongebaand zijn”

 

Paul Boslooper

Voeg een condoleance toe


4/11/23 - Norbert Overvelde
Ik schrik. Ik was op zoek naar zijn naam omdat ik precies 30 jaar geleden (oktober 93) met Paul heb gelopen tussen Jiri en Kala Patar en eigenlijk zijn naam zocht om deze tocht nog een keer te doen met mijn kinderen.
Ik schrik dus omdat ik zo’n bericht totaal niet verwacht op de site. Via LinkedIn hadden we een aantal jaren geleden contact en wist ik dus dat hij nog in het vak zat. Wat een nieuws, een jammerlijk verlies van een fijne vent. We hebben mooie herinnering aan de tocht. Toen een stuk primitiever dan hedendaags. Zo leuk dat hij ons uitdaagde om via een andere tocht terug naar Namche Bazar te lopen met drie man en een sherpa. Dat avontuur was echt heel bijzonder, daardoor ook de Gokyo Peak mogen bewandelen…of klimmen en prachtige vergezichten gezien. Mooi dat dat toen (spontaan) kon buiten het vaststaande programma. In Namche Bazar aangekomen zaten we al snel aan een tafeltje met Bart Vos waarvan ik net zijn boek tijdens de tocht had uitgelezen en hij er enkele mooie woorden in schreef. Dat boek heb ik nog steeds. Wat jammer dat Paul er niet meer is en heel verdrietig. Ik neem hem mee in mijn herinnering, in mijn dagboek van die maand trekken staan vast nog meer mooie verhalen…die ga ik gauw maar eens terug lezen.

4/06/23 - Mart
????

20/01/23 - Piet Vis
Met ontzetting vernam ik dat Paul er niet meer is. Het plezier in wandelreizen (en alles eromheen) spatte altijd van Paul af. Of je nou in de voorbespreking zat, of hem op een beurs sprak, of met hem op reis was, altijd goedgemutst en enthousiast. Precies zoals op de foto op deze i.m.-pagina, zo blijft Paul in mijn herinnering. Iedereen rond Paul wens ik veel sterkte.

17/01/23 - Suzanne Hulsbos
Ik lees het nu pas het bericht dat Paul een half jaar geleden is overleden.
Zo veel mensen die met jou een mooie reis hebben gemaakt. Maar deze laatste reis maakte je alleen…
Heel veel sterkte aan vrienden, familie en collega’s.
Suzanne

14/01/23 - Miki Koster
Het was eind jaren negentig toen ik op de laatste dag van de Annapurnatocht mijn pols brak. Wat was ik blij dat Paul onze reisleider was! Samen wandelden we naar de weg en gingen we naar het ziekenhuis in Pokara en het kwam allemaal goed. Door zijn rustige aanwezigheid was ik daar ook zeker van. Ik schrok enorm van dit bericht. Iemand die zo jong en zo sterk is, dat kan toch niet? Veel goeds gewenst aan alle mensen om hen heen.

14/01/23 - Kees Koomen
Gecondoleerd met het overlijden van Paul. Wat een gemis wat een verdriet. Ik wens jullie veel sterkte en liefde toe met dit enorme verlies.

Kees en Cisca Koomen

14/01/23 - Annelies en Fred
We hebben Paul leren kennen op de Fiets- en Wandelbeurs, waar hij de stand naast ons had. We waren onder de indruk van zijn kennis, bevlogenheid en de manier waarop hij meedacht met de mensen die -al dan niet met hem- op reis wilden. We waren gevleid toen hij ons vroeg of hij onze reizen in Griekenland mocht aanbieden via Nunatak. De samenwerking is altijd prettig, ontspannen en respectvol geweest. Paul, we zullen je blijven missen.

14/01/23 - Hetty Van Dragt
Lieve familie, vrienden en collega's van Paul,

Soms staat de tijd ven stil......
Geschokt door dit bericht.
Heb Paul ontmoet op diverse reizen, goede herinneringen hieraan.
Wens jullie heel veel sterkte met dit verlies.
Hetty

13/01/23 - Marcela Kroes
Lieve Paul, met jou ben ik de Kilimanjaro op gegaan. Wat een topreis was dat! Met een fantastisch mens als jij als reisleider.
Ik genoot elke keer weer van jouw verhalen op sociale media en je hebt me altijd geïnspireerd om naar buiten te blijven gaan. Dank daarvoor!
Marcela

13/01/23 - Ingrid
Gecondoleerd. Heel veel sterkte.

23/12/22 - Lydia Kortekaas
Stuurde Paul altijd even een berichtje met Kerst maar toen er dit keer geen antwoord kwam (niets voor Paul) las ik op het web dat hij onverwachts is overleden. Ik kan het nog steeds niet geloven, zo topfit en zo betrokken als hij was. Wat kan het leven oneerlijk zijn. Denk met zoveel plezier terug aan onze schitterende reis door Pakistan in 2019. Hij heeft er voor gezorgd dat het een succes werd; een van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt, dank aan Paul.
Ik wens zijn familie en naasten heel veel sterkte toe. Ik zal je nooit vergeten lieve Paul.

5/12/22 - Bouke van Laarhoven
Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte!

28/11/22 - Bart Liong Ie
Paul bracht de meest fascinerende plekjes op
aarde bij zijn landgenoten. Hij had een schitterend leven vol afwisseling en avontuur.
Zo stak ik met hem en een groepje vrienden de Gondogorola over in Pakistan bij de K2 in 1998.
We kwamen elkaar in 2014 nog een keer stom toevallig tegen in een tempel in Zuid Korea en af en toe op reisbeurzen in Nederland. Hij was altijd vrolijk, vriendelijk en enthousiast. Vol energie en plannen voor de volgende nieuwe projecten met Nunatak.
Heel veel sterkte aan familie, collega’s en iedereen die hem mist na zijn plotselinge, onverwachte heengaan.

19/11/22 - Henk Frings
Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik lees het zojuist pas. Mij viel op dat ik lang geen mail meer had ontvangen van Nunatak. Toen ik op de website wilde kijken, zag ik het verschrikkelijke bericht. Gecondoleerd iedereen van Nunatak en andere nauw betrokkenen van Paul.
Ik heb een aantal mooie, onvergetelijke tochten mogen maken met Nunatak. En bij de eerste reis was Paul de reisleider. Ik vindt Nunatak een fijne organisatie. Klein, betrokken, eerlijk, maar groots in reizen en beleving.

15/11/22 - Lesley Herbert
Lees ook nu pas het bericht. Hebben verschillende reizen met Paul gelopen, zoals Iran en Oezbekistan. Paul was altijd goed gezelschap. Triest dat het veel te vroeg zo eindigt.

5/11/22 - ciska van sloten
Lieve mensen,
Ik wilde gaan boeken en lees plots dit verschrikkelijke bericht. Gecondoleerd allen die nauw om hem heen stonden. Ik heb Paul een keer ontmoet op een beurs en ben meegeweest met een reis. Heb veel sympathie voor de club, en voor de oprichter. Ik wens jullie allen veel sterkte en wijsheid in hoe verder te gaan.

22/10/22 - Rika Crutzen
Beste Corine, familie, bergvrienden ik lees nu eerst het overlijden van een fantastische berggids en mooi mens. Ik denk nog vaak aan onze beklimming van Mount Kenia en Kilimanjaro. Wat was hij trots dat iedereen de top haalde. Als we elkaar troffen op verschillende reisbeurzen was het een leuk weerzien. Hij steunde mij toen ik afscheid moest nemen van Loe. Nu wens ik jullie allen vanuit het zuiden veel sterkte bij het verdere leven zonder Paul.
Rika Crutzen

22/10/22 - Eleonora
Heel veel sterkte met het verlies van Paul. Ik heb hem als reisleider gehad op een winterreis naar IJsland. De omgeving was prachtig en koud, maar zijn warme en betrokken persoonlijkheid was hartverwarmend.

3/10/22 - Helen van Dijk
Dag Corien,
Jou heb ik een paar jaar geleden aan de telefoon gehad. En ook Paul rondom reizen die destijds helaas niet door konden gaan.
Graag had ik in 2023 met jullie naar Noorwegen gegaan. Maar trof ipv een overzicht dit nare bericht. Klinkt heel abrupt en zeer onverwacht. Wat afschuwelijk!
Veel sterkte. Zowel op zakelijk vlak en al het regelen als persoonlijk. Emoties laten zich niet sturen.
Hartelijke groet een buitensportster. Helen

23/09/22 - Jan en Ineke Visser
Wij zijn verbijsterd door het bericht van het overlijden van Paul. Zijn enthousiasme en levensvreugde zijn een inspiratie die velen zouden moeten volgen.
Je reis begon al in Tuk met thee en verhalen.
Familie en nunatakkers heel veel sterkte

11/09/22 - Leen vd Meij
Van alle paden die je neemt in het leven,
kies er een aantal die ongebaand zijn”
Het motto van Paul.
Misschien niet zo bedoeld, maar de weg van verlies en rouw is ongebaand.
Die hebben we nu te gaan. Ieder die Paul kende.

11/09/22 - Meta en Leen
Tot onze schrik lazen we in de Hoogtelijn dat Paul overleden is.
In 1992 hebben we Paul leren kennen als gids tijdens een Ijslandtoer. Hij is zelfs op onze bruiloft geweest.
Wij hebben hele goede herinneringen aan Paul als mens en als gids.
Veel sterkte aan iedereen die hem lief had met het onverwachte verlies van Paul.

10/09/22 - Piet Wintermans
Toen ik vandaag 10 september het bergsportblad "Hoogtelijn"begon door te bladeren las ik geschokt het overlijdensbericht van Paul.. Een gezonde en sterke kerel als hij was.Ik heb Paul leren kennen op een voorjaarsbeurs in Utrecht, waar hij me dia,s liet zien van een klimexpeditie naar de Lhakpa-Ri 7134 mtr hoog een paar km z-w van de Everest. ruim 1 jaar later 30 april 2005 stonden wij samen met 5 andere klimmers op de top.Het was onder Pauls leiding mijn mooiste expeditie Ik wens collega,s en familie veel sterkte met dit verlies. .

8/09/22 - Mari van Wanroij
Hallo, met verbazing heb ik net kennis genomen van dit onverwachte bericht. Wat verdrietig en niet te bevatten. Ik ben twee geleden bezig geweest met Paul om een wandelreis in Nepal te gaan boeken. Hij heeft me daar heel goed bij geholpen, ook toen we de reis moesten annuleren ivm Corona. Dat werd meteen opgelost door Paul. Erg sympathiek.
De nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

31/08/22 - Eric Huisman
Wat een ontzettend verlies. Wij hebben Paul leren kennen toen we met hem Annapurna the hard way liepen, met het ‘stiekeme’ uitstapje naar Nar en Phu. Toen nog pratende over zijn wensen om cho oi en Everest te beklimmen. We wensen iedereen bij Nunatak veel sterke met het verlies van een inspiratiebron

Eric en Stijn Huisman, Marjo Slootjes

30/08/22 - Rik Van Belle
Stomverbaasd van dit te horen...
Ik ontmoette Paul een aantal keren als collega op vakantiebeurzen. Steeds klaar voor een leuke babbel over de Himalaya en dergelijke.
Fijne man.
Sterkte aan de nabestaanden.

27/08/22 - Marcel Vlastuin
Ik denk terug aan Paul toen we in 2011 met zijn zessen Spitsbergen The Hard Way hebben gedaan. Hij was een fantastisch mens en een hele goede gids. Hij heeft veel invloed op mij gehad en daar ben ik heel dankbaar voor. Paul, bedankt!

27/08/22 - Martin de Roo
Ongeloof na het horen van het trieste bericht. Maar ook ontzettend veel dankbaarheid aan Paul voor zijn belangrijke rol tijdens de HT-reis naar Pakistan in 1998. Enkele malen troffen wij elkaar nog op diverse beurzen en direct was er weer warmte, humor en altijd weer die gedrevenheid richting een voorgenomen tocht. Ik wens iedereen die hem lief was erg veel sterkte toe met dit verlies. Rust zacht, Paul.

25/08/22 - Paul Wolters
Hele goede herinneringen aan Paul, die in 1994 een reis naar Oost Groenland (Angmagssalik, Solporten) leidde.
Dat was voor HT destijds en hij was nog niet heel erg lang reisleider. Er ging ook flink wat anders dan gepland maar avontuurlijk was het. De paden waren ook zeker ongebaand!
Rust zacht Paul.

13/08/22 - mayke
Paultje we missen je. Hopelijk tot ziens in de quantumwolk ooit. En dat gesprek alleen al zouden we zoveel lol mee hebben gehad. De wereld is mooier door jou erin. Goed gedaan kippie.
xm

12/08/22 - Daniela Niderost
Ongeloof... het kan toch niet waar zijn!!!
En gelijk erna de vraag: hoe? Ik hoop in zijn geliefde bergen!
Ik koester fijne herinneringen aan de tijd dat we beiden bij HT werkten.
De altijd goedlachse Paul is er niet meer. Ik wens iedereen die hem mist heel veel sterkte.
Daniela

6/08/22 - sara
Gecondoleerd met het overlijden van Paul. Wat een gemis wat een verdriet. Ik wens jullie veel sterkte en liefde toe met dit enorme verlies en verdriet.

Sara Eenhoorn

3/08/22 - Ralph Barten
Soms zijn er van die momenten dat de tijd stil lijkt te staan. Niet te bevatten, maar toch waar.

Een andere bestemming …

Paul, ik heb je tijden de IML opleiding leren kennen als een warm, fijn mens. Brede kennis, veel humor, enorme energie.

Stella, Corien, Martine, ik hoop dat jullie steun vinden bij jullie dierbaren om dit een plaats te geven. Sterkte.

Hartelijke groet,
Ralph Barten

27/07/22 - Nika Jurcic
I was very affected by this sad news. We guided one of my favorite and most beautiful tour in Oman in 2015. He was such a calm and reliable person with great charisma. My sincere condolences to Stella and all his family and friends.

25/07/22 - Jolet
Wat ben ik geschrokken van het onverwachts overlijden van Paul. Hij was onze reisleider bij een fantastische reis naar Patagonie. Hij was altijd vrolijk, positief en door zijn rust durfde je de moeilijkste passages aan. Heel veel sterkte voor zijn naasten.

25/07/22 - Ramesh Hughes
So sad to hear this. Rest in peace Paul. Condolences to family and friends!!

19/07/22 - Ludo Mooi
Sommige mensen wens je een (schier) eeuwig leven. Paul was zo iemand.
Maar veel te vroeg sloeg zijn levenspad de andere kant op af.
Met Paul verliest de reiswereld een man die niet alleen het reizen lief had maar ook de hele wereld. En daar anderen in wilde laten delen. Waren er maar meer van dit soort mensen!
Heel veel sterkte aan allen die hem lief waren.
Ludo.

16/07/22 - Ronald
Via via gehoord dat Paul onlangs plotseling is overleden. Verbijsterd ben ik. Ik heb meerdere reizen met hem als reisleider gedaan. Gebieden, landen die nog bijna niet waren bezocht. Zijn energie, aanpassingsvermogen, opgewektheid waren inspirerend.
Ik wens familie, vrienden en medewerkers sterkte toe met dit verlies.

16/07/22 - Anna Roolker
Een schok ging door mij heen toen ik het bericht over het overlijden van Paul las. Zo'n energieke vent kan er toch niet meer zijn? Heel erg spijtig dat de reis wereld zo'n bevlogen mens te vroeg moet gaan missen.
Ik heb genoten van zijn verhalen, energie en vooral ook zijn menszijn.
Ik wens familie, vrienden en alle nabestaanden alle sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Hartelijke groet, Anna Roolker

15/07/22 - Marlies van Beers
Ja inderdaad dat was enorm schrikken dat ook zo’n energieke man plotseling er niet meer is. Ik ken Paul als reisbegeleider bij HT. De groep kon even niet verder omdat Paul kast had van hoogteziekte.
Paul, wat was jij een fijne vent om mee op reis te gaan want je had overal oplossingen voor.
Ik wens alle nabestaanden, vrienden en kennissen van Paul heel veel sterkte met dit grote verlies.

9/07/22 - Alex Sangers
Eens in de zoveel tijd kijk ik weer eens of er weer een mooie reis bijgekomen is en dan zie je dit bericht. Sprakeloos..
Mijn eerste reis vanuit Nederland was met Paul als Gids naar het mooie Ijsland toen nog via HT, daarna helaas niet meer samen gereisd.

Ik wens alle nabestaanden en vrienden heel veel sterkte en ik hoop oprecht dat Nunatak dit te boven komt om zo nog meer mensen te laten genieten van de mooie reizen..

9/07/22 - Mariette Wiebenga
Beste Corien en collega's, vandaag opende ik de site om te kijken of ik nog een mooie reis bij jullie kon vinden. Totaal geschokt ben ik door het bericht over Paul's plotselinge overlijden. Wat een klap, zo onverwacht, zo'n energieke, avontuurlijke wereldreiziger. Ik had contact met hem over Mongolie, Tajikistan, Pakistan, en heb dat steeds als zeer prettig ervaren. Ik hoop dat jullie een manier vinden om Nunatak, het geesteskind van Paul, in de lucht te houden. Heel veel sterkte, naasten en collega's, met dit grote verlies, Mariette

6/07/22 - Martijn en Nynke
Wat hadden we nog graag met je op reis gewild naar Pakistan Paul!
We hebben helaas nooit met jou gereisd maar vanuit Nederland (of waar je dan ook was) stond je paraat voor onze vragen als dat nodig was! Dank voor dat je het mogelijk hebt gemaakt om ons via jouw reisorganisatie te laten zien hoe mooi de wereld is (Lapland, Bulgarije, Montenegro, Baikal, Marokko)

We wensen de nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies.

Martijn en Nynke

5/07/22 - Tom van de Merwe
Dit is meer dan schrikken…..sprakeloos…wanneer…hoe …wat?
Heel veel sterkte, Corien, Martine, Stella

3/07/22 - Ralph Barten
Soms zijn er van die momenten dat de tijd stil lijkt te staan. Niet te bevatten, maar toch waar.

Een andere bestemming …

Paul, ik heb je tijden de IML opleiding leren kennen als een warm, fijn mens. Brede kennis, veel humor, enorme energie.

Stella, Corien, Martine, ik hoop dat jullie steun vinden bij jullie dierbaren om dit een plaats te geven. Sterkte.

Hartelijke groet,
Ralph Barten

29/06/22 - Bert Sluijer
Beste Stella, Corien en Martine,
Ik las net het bericht dat Paul onverwacht is overleden.
Het is niet echt te bevatten.
Een betrouwbaar en prettig man. En hoewel hij veel gedaan en gezien heeft, nooit iemand met enige poeha.
Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van Paul.
Een hartelijke groet,
Bert

28/06/22 - Marco Koomen
Ik hoorde vanochtend dat Paul was overleden. Ik ben enorm geschrokken. Ik heb hele mooie reizen gemaakt met Nunatak en met Paul, bijvoorbeeld in Zuit Chili, en afgolopen maart nog naar Abisko in Zweden.

Ik herinner me niet alleen de mooie reizen, maar ook de hele goede gesprekken die in met Paul heb gehad.

Ik zal Paul missen op toekomstige reizen.

Ik wens de familie, Nunatak medewerkers en mede reizigers heel veel sterkte.

27/06/22 - Antoine Ditters
Gecondoleerd ,ik ben erg geschrokken ben er gewoon stil van in mijn
herinnering blijf je opgeslagen en die men zich voor de geest kan roepen een goede laatste reis . iedereen op kantoor sterkte.

27/06/22 - Harrie van den Berk
ben erg geschrokken van dit droevig nieuws zal de herinnering koesteren aan de mooie trekkingen die ik onder zijn leiding heb mogen beleven was een vakman pure sang

24/06/22 - Peter krielaart
Hier schrik je van.
Paul ging mee naar de Kilimanjaro. Was prachtig.
Veel plezier op deze trekking mer Paul gehad
Mooi mens, ging zijn dromen achterna.

23/06/22 - Annette Meesters
Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik was verbijsterd door het bericht dat Paul er niet meer is. Dat kan toch niet waar zijn? Hij had het leven zo lief. Had altijd plannen en was ogenschijnlijk onvermoeibaar.
Paul heeft zo veel mensen weten te raken met wie hij is en wat hij deed en uitstraalde. Het was en is een heel bijzonder mens en velen gaan hem missen.

Ik herinner me nog dat hij bij ons op bezoek kwam, nog binnen 2 weken nadat Casper geboren was. Hij zat op mijn kraambed en vroeg onbevangen of hij hem mocht vasthouden. Ik werd er door verrast, maar vond het goed. Hij was de eerste na ons 2 die Casper in zijn armen hield.
Ik zie hem nog blij en vol verwondering kijken naar dat mooie bundeltje kind in zijn schoot. Kalm en lief en aandachtig.
Mooi en om nooit te vergeten: Paul en Casper zijn op dezelfde dag (vh jaar) geboren...

Stella, Martine, Corien, familie en anderen die dicht bij Paul stonden wens ik alle kracht bij het verwerken van dit grote verlies.
Ik weet zeker dat hij vanuit 'de overkant' in ieder geval met zijn meest geliefden meereist. Ik hoop dat jullie zijn nabijheid voelen als je op pad bent.

20/06/22 - Virgie Withagen
Tot mijn verbijstering hoor ik dat Paul totaal onverwacht is overlijden. Wat kijk ik met veel plezier terug op de expedities die ik samen met hem ondernam naar Nepal en Pakistan. Ongeloof en gevoelens van spijt wisselen elkaar af. Dit is niet te bevatten. Ik wens Martine, Stella en Corien heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

20/06/22 - Ted Toussaint
Lieve Paul,
Op de dag dat ik begin met mijn International Mountain Leader examen, hoor ik het intens verdrietige bericht van je overlijden. Vele jaren geleden was jij de eerste die vertrouwen had dat ik een groep kon leiden in de bergen en ik mocht meteen naar Vietnam en Marokko. Je vele tips en inspiratie hebben me gebracht waar ik nu ben. Dankjewel! Je loopt deze week met me mee.

19/06/22 - Marja de Groot
Met veel ongeloof schrijf ik dit bericht.
Heel veel sterkte aan familie en vrienden
Paul heb ik meerdere malen ontmoet en als reisleider gehad in Japan
Ik heb hem als een warme, vriendelijke, goed lachse man leren kennen.
Paul dank je wel voor de vele mooie reizen naar en op ongebaande paden.


18/06/22 - Arno Luft
Ongeloof. Paul??? Dat kan toch niet? Schijnbaar kan het toch wel.
Wat een ontzettend verdrietig nieuws dat hij is overleden. Ik heb Paul leren kennen tijdens een gezamenlijke studiereis naar Colombia waarbij we een korte trektocht hebben gemaakt in de Sierra Nevada del Cocuy. Daarna hebben we elkaar tijdens beurzen regelmatig even opgezocht, als concullega’s en oud reisgenoten. Avonturier, vrije geest en maar boven allesgewoon een heel mooi mens. Heel veel sterkte aan iedereen die hem liefhad en nu moet missen.

16/06/22 - Jasper Griffioen
Wat een onaangenaam en verdrietig bericht over Paul, die onsterfelijk leek.

Paul, bedankt voor de mooie tijden die je me bezorgd hebt. Je bent een grote bron van inspiratie. Veel sterkte voor de naasten van Paul.

16/06/22 - Ron
Wat een naar en verdrietig bericht. Meerdere mooie reizen gemaakt met Paul. Struinen in fantastische gebieden, zelf je weg zoeken. Heeft mijn leven verrijkt. Bedankt Paul.
Heel veel sterkte voor de familie, naasten en Nunatak-familie

16/06/22 - Yvonne van Hilst
Ik ben ook helemaal in schok! Zo een energieke geweldige avonturier! Heel veel sterkte! Zijn familie, vrienden en reiswereld gaan inderdaad een heel mooi mens missen. Heel veel sterkte!

16/06/22 - Jan Flokstra
Wat een schok! Paul was wat mij betreft de grootste avonturier waar ik
persoonlijk mee bevriend was! En een geweldige prettige persoonlijkheid!
Hij had weinig woorden nodig en ik ben vaak op pad gestuurd met een
email van een paar zinnen! Er was ook niks wat Paul niet kon oplossen
wanneer hij op reis was! Een geweldenaar! Des te groter is voor mij de
verbijstering dat hij er niet meer is.... Snik!

16/06/22 - Anne-Marie
Vol ongeloof las ik deze week het enorm verdrietige bericht van Paul. Ben enorm geschrokken. Het is niet te bevatten. Paul heb ik leren kennen als een avontuurlijk iemand die altijd mogelijkheden zag en vol ideeën zat. Hij maakte zijn dromen waar. Ik heb prachtige reizen met hem mogen maken en hij heeft mijn leven hierdoor een stuk rijker gemaakt waarvoor ik dankbaar ben. Door de modder in Tasmanië en gezellig onder de tarp, op Concordia in Pakistan thee drinken met prachtig zicht op de K2 en in Tadzjikistan turen naar de Engels Peak. Allemaal geluksmomentjes.
Paul, heel erg bedankt voor de mooie reizen en ik zal mij jouw lach en positive energie altijd blijven herinneren. Moge je laatste reis de allermooiste zijn.

Veel sterkte voor familie en nabestaanden.

16/06/22 - farzin
This smile is what I remember from our only face to face encounter (on Skype) a few years back, when we talked about trekkings in Iran.
Paul, I feel like I have lost a good friend I never physically came to meet, and it is very hard. May your free spirited soul rest in peace Paul, you will be hugely missed.

16/06/22 - Sandra Verbeek
Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Wat een verlies voor de reiswereld. We hebben binnen de VvKR een paar keer gesproken met Paul, dat was fijn en inspirerend. Sandra en Barbara Verbeek Sisters Travel

15/06/22 - Harmanda, Mark & Thula
Moeilijk te bevatten dat we niet meer met Paul op pad kunnen. Dankzij hem/nunatak hebben we wat ongebaande paden begaan. Vaarwel Paul op je laatste reis. We wensen familie en dierbaren veel sterkte toe.

15/06/22 - Marcella van Hemert
Wat een onverwacht en intens verdrietig bericht. Wij wensen familie en vrienden en het Nunatak team heel veel sterkte om dit enorme verlies te verwerken.

Aperghi Travel

15/06/22 - Dick Valk
Gisteren werd ik gebeld door Martine Bakker dat Paul plotseling is overleden.
Ik had daags voor zijn overlijden, voor het eerst in lange tijd, nog een uitvoerig gesprek met hem.
Wina (mijn vrouw) en ik kunnen het nauwelijks bevatten. Tijdens de expeditie naar de Putha Hiunchuli in 2010 heb ik Paul leren kennen als een sportieve, enthousiaste, gedreven persoon, die letterlijk en figuurlijk voor een hoogtepunt in mijn bescheiden klimcarriere heeft gezorgd. Met Paul en Kaji op de top. Kaji is niet meer en nu ook Paul. Wij wensen zijn nabestaanden, zijn familie, Stella, Martine, collega's en vrienden heel veel sterkte.

15/06/22 - Peggy Goris
Vol ongeloof schrijf ik dit bericht. Wat ben ik blij dat Paul als reisleider heb gehad tijdens de schitterende tocht naar Pakistan in 2019. Hij keek toen naar Broad Peak met het idee dat de top voor zijn 60e verjaardag een mooi doel zou zijn. Paul dank je wel voor de reizen naar en in ongebaande paden. Heel veel sterkte voor iedereen.

15/06/22 - Peter van den Bos
Wat een onthutsend nieuws. Zo energiek en zo initiatiefrijk. Plotseling weg.
Ik heb Paul leren kennen in de zomer van 1991 toen wij samen reisleider waren in IJsland voor SAN reizen. Paul had reeds de eerste stappen gezet in het reisleiders vak. Ik kende IJsland. Veel van elkaar geleerd. Zeer goede herinneringen aan die zomer. Naderhand Paul nog getroffen in New Zealand in de winter van 1995.
Ik wens de nabestaanden en iedereen die met hem samenwerkte, sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

15/06/22 - BEKİR Donmez
Innige deelneming vanuit Turkije. Gecondoleerd.
We hebben vele jaren een mooie samenwerking en vriendschap gekend. Verbijsterd en verdrietig na het horen van het nieuws over zijn overleden.

15/06/22 - Juan Carlos Cárdenas Aguilar

We are very sorry to find out about the death of Paul Boslooper and we send our condolences from La Paz, Bolivia, to the entire Nunatak family and all his loved ones.

Pukina Travel

14/06/22 - Heleen loots
Bij deze gecondoleerd fam. Van Paul.
Ik heb Paul leren kennen via de vriendin Renske Bielsma van onze zoon Gjalt Loots.
Wij zijn erg geschrokken van dit onvoorstelbaar bericht van Paul.
Wij wensen de fam.veel sterkte en kracht toe.

14/06/22 - Anna Tuliyska
Our deepest condolences for the loss of your beloved founder, owner and friend Paul. We are shocked and deeply saddened by this tragic news. ???? May his soul rest in peace and light forever.
On behalf of Odysseia-In Team Bulgaria, I wish Paul's family, friends and colleagues
a lot of strength during this difficult time. We are here for you.

14/06/22 - Samir Sultan Travel
Innige deelneming en sterkte en geduld gewenst aan alle verwanten.

14/06/22 - Anna Mertens/Anders Reizen
Wat een vreselijk nieuws...
Ik leerde Paul kennen in 2015 toen we samen deelnamen aan een 'fam trip' in Oman. Wat een heerlijk mens was hij.
In naam van Anders Reizen wens ik Pauls familie, vrienden en collega's heel veel sterkte.
Paul, moge je laatste reis de mooiste zijn.

14/06/22 - Anke Moras
Lieve Paul, en nu ga je op je laatste reis en wie weet wat en wie je daar nog alles tegen komt. RIP! En heel veel sterkte voor je familie, vrienden, reisgenoten en zakenpartners!

14/06/22 - Hetty Schuppert
Wat een triest bericht. We wensen Pauls naaste familie en zijn zakelijke partners heel veel sterkte toe om met de onverwachte verlies om te gaan.

14/06/22 - Hurtigruten Svalbard
Hurtigruten Svalbard sends our condolences to the family and employees of Nunatak. We are very sad to hear this news. We have had a collaboration with Paul and Nunatak for many years, for his expeditions on Svalbard. We are sure that Nunatak will continue with the same passion Paul has always had.

14/06/22 - Harold Mertens
Paul voor het eerst meegemaakt tijdens mijn reis in Taiwan. Was toen de eerste editie en het was in vele opzichten pionieren. Dan kan je vertrouwen op z'n ervaring. Daarnaast heeft Paul met Nunatak bijgedragen aan vele mooie reizen, mensen ontmoeten, nieuwe gebieden ontdekken. Heel veel sterkte aan familie, vrienden en iedereen van Nunatak met dit onverwachte verlies.

13/06/22 - Ellen Eggens
Wat een schok toen we dit bericht hoorden, ineens is iemand er niet meer. Gelukkig blijven er vele herinneringen. Heel veel sterkte voor alle familie, vrienden en iedereen van Nunatak

13/06/22 - Victor Artamokhin
I knew Paul for a long time, when in the distant 90s we went trekking together with him here in the mountains of Central Asia.
I'm so sorry that he was gone. Please accept my condolences from me personally and on behalf of our company.

13/06/22 - Jeroen en Janneke van Limbeek
We leven met jullie en Pauls andere nabestaanden mee, Martine. Kracht en sterkte toegewenst in deze dagen. Jeroen en Janneke (meegeweest op IML-examen 2019)

13/06/22 - Catarina Cymbron
Our condolences to the family and employees of Nunatak. It was a great shock to receive this news.

13/06/22 - Henk Konijnenbelt
Paul, de meest sportief-avontuurlijke man die ik ken, zo plotseling uit het volle leven gerukt! Ik ken Paul al vanaf begin jaren '90: op een heel prettige en professionele manier samen werken aan voorbereiding en uitvoering van rugzaktrekkings in IJsland en Oost-Groenland en tochten in Nepal. Vaarwel Paul en dank je wel! Tijdens je veel te korte leven heb je eruit gehaald wat erin zat: je was een inspirator en voorbeeld voor velen! Je hebt het voor ontelbaar veel mensen mogelijk gemaakt om de mooiste plekjes op de wereld te ontdekken. Lieve groet ook aan Martine, Stella, Rita en Corien.

13/06/22 - Angelique en Everard
Schokkend en moeilijk te bevatten, dit bericht.
We hebben je leren kennen als een vriendelijke enthousiaste wereldreiziger, voor wie geen berg te hoog was. En altijd vol energie. Wat een gemis dat je nu je laatste reis hebt gemaakt.

Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte.

13/06/22 - Monique van der Heijden
Wij schrokken enorm toen dit bericht vanochtend tot ons kwam.
Wat een ongelooflijk verlies en gemis!
Wij hebben altijd fijn en op gelijke voet samengewerkt. Paul durfde als geen ander voor de echte wandelregio’s te kiezen hier op Madagascar, ook als ze lastiger te bereiken waren.
Hij zag altijd mogelijkheden en geen obstakels: een gemis voor de reiswereld.
Wij wensen familie, vrienden en Nunatak medewerkers veel sterkte toe!

13/06/22 - Marije Slangen
Wat een enorme schok en groot verlies voor jullie. Ik herinner me Paul als een eigenzinnig , autonoom en avontuurlijk mens! Ik mocht hem graag. We hebben een keer samen couscous gegeten en veel gepraat! Erg veel sterkte voor jullie allen! Marije Slangen( oud docent Hogeschool Rotterdam)

13/06/22 - Piet van der Zaken
Beste Paul,
Ik ken je op afstand, we hebben samen geen reis gemaakt maar dankzij jouw persoon heb ik die wel op latere leeftijd kunnen maken. Met jouw onverzadigbare drive heb je zoveel mensen kunnen laten zien hoe mooi de wereld is, ze gebracht naar de meest afgelegen plekken waar de eenzaamheid en verlatenheid zo rijkelijk voelbaar is. Ik zal je niet snel vergeten, de reiswereld zal je als icoon blijven herinneren.

13/06/22 - Frank van Ankeren
Wat een vreselijk nieuws.
Ik zelf ben met Paul door het GOS gereisd en weet me nog goed zijn humor en improvisatievermogen te herinneren.
Veel sterkte aan alle dierbaren.

13/06/22 - rolf
Wat naar! Een mooi mens die we nog wat langer in ons midden zouden willen hebben gehad. Veel sterkte gewenst voor familie en beste vrienden.

12/06/22 - Femke Verhaart & Gert Vlaming
Wat een vreselijk droevig bericht. Wij denken beide met veel plezier terug aan alle reizen die we met Paul hebben gemaakt. Ik (Gert) kan mij nog levendig onze kampeerplek op een nunatak op Spitsbergen herinneren tijdens de hard way tocht in 2015. Windkracht veel en een strakblauwe lucht. Daar stonden we dan muurtjes te bouwen omdat er te veel wind stond voor onze tenten... Femke herinnert zich nog heel goed de tocht op Groenland in 2016 met bizar mooi weer. En voor ons niet onbelangrijk natuurlijk, wij hebben elkaar tijdens een reis met Paul leren kennen
Wat jammer dat jij niet nog meer van deze tochten kan maken Paul.

Heel veel sterkte Martine, Stella en familie.
Gert Vlaming & Femke Verhaart

12/06/22 - Imme Winkler
Ik kan dit verdrietig nieuws nog nauwelijks bevatten, zo’n verlies.

Pas in april was ik nog met Paul op Spitsbergen, de reis was onvergetelijk mooi en erg gezellig.
Paul was enthousiast en vol energie, Spitsbergen was voor hem een speciale plek op deze aarde (maar hetzelfde zou je waarschijnlijk over een heleboel andere plekken kunnen zeggen).
Hij was een absoluut expert op het gebied van avontuurlijke reizen en een geweldig mens met een inspirerende kijk op het leven.
Met Paul op reis betekende voor mij vertrek naar een andere wereld van overweldigende natuur, vrijheid en avontuur, en onder zijn hoede voelde ik me volledig veilig.
Ik ben dankbaar dat ik dankzij hem deze indrukwekkende ervaringen heb mogen maken.

De familie, vrienden en het hele team van Nunatak wens ik veel sterkte met dit groot gemis.

12/06/22 - Nicoline Holleman
Lieve Paul,
Veel te vroeg ben jij je laatste pad ingeslagen.
Nooit meer genieten van je mooie verhalen en heerlijke gesprekken onder de tarp.
Nooit meer in de lotus-houding voor ons koken.
Nooit meer kan ik op je mopperen, omdat jij met je lange benen en je soepele tred je zo makkelijk en (te) snel, in tegenstelling tot ik door het landschap begaf. Of dat je beloofde dat de volgende doorwading maar tot kniehoogte zou komen. Maar dat was dan jouw kniehoogte en ik zat er dan weer tot mijn middel in.
Bedankt voor alles en voor elke keer dat we weer thuis kwamen met een fantastisch avontuur in onze rugzak. 

Heel veel sterkte aan familie, vrienden en het Nunatak team met dit enorme en onverwachte verlies.

12/06/22 - Els Rensink
Schokkend en heel verdrietig om te vernemen dat Paul er niet meer is!!! In 1993 werkte ik hem in op een HT-wandelreis in de Andes in Bolivia. We raakten goed bevriend tijdens die reis en ontdekten op dezelfde middelbare school gezeten te hebben.
Paul had altijd enorm veel energie en goede zin. Ik heb diep respect voor wat hij in al die jaren heeft gereisd, georganiseerd en opgezet. Dag lieve Paul, ik zal je big smile nooit vergeten.

12/06/22 - Maaike
Zo onverwachts zo’n bericht donderdag. Niet te bevatten voor zo’n levenslustig en fit persoon. Prachtig Berenpad gelopen in februari en met veel dankbaarheid en mooie herinneringen kijk ik hierop terug. In één week Paul leren kennen en had veel vaker met deze topper op pad willen gaan!

Heel veel sterkte voor de familie en vrienden!!!

12/06/22 - Leon Overdevest
Ontzettend triest nieuws. Ik, maar ook de reiswereld zullen je missen.

12/06/22 - Michiel
Dag Paul,
Het bericht van je overlijden hakte er donderdag in. Hoe is het mogelijk? zo fit, zoveel energie. En dan plots pats boem weg. Ik kende je slechts van één week Finland deze winter, maar je avontuurlijkheid, positiviteit en oprechte belangstelling raakten me. Dank daarvoor. Het ga je goed.

12/06/22 - Nico Parasie
Met verbijstering heb ik dit onverwacht bericht ontvangen. Deze zomer zou ik nog met Paul naar Groenland reizen.

Ik heb hem een paar keer ontmoet, hij was voor mij en waarschijnlijk veel anderen, een voorbeeld voor het ondernemen van mooi avonturen. De reizen die ik met Nunatak heb gedaan behoren tot de mooiste herinneringen die ik heb.

Heel veel sterkte aan familie, vrienden, collega's en Nunatak reisgenoten met dit enorme en onverwachte verlies.

12/06/22 - Jeroen van Beek
Verschrikkelijk, ontzettend verdrietig te lezen dat Paul er niet meer is...
Ik heb jaren met Paul gewerkt om zijn brochures te maken voor zijn reizen over de hele wereld. Prachtige verhalen kwamen er altijd naar boven. Daar hebben we enorm van genoten.
Ik wens de familie en alle mensen die dicht bij Paul staan heel veel sterkte met dit moeilijke verlies.

12/06/22 - Derj
Paul was geen piekeraar en stond volop in het leven. Hij was resultaatgericht en werkte efficiënt.

In een jaar tijd reisde hij soms evenveel als anderen in een heel leven. Zo mogelijk bijzondere reizen van de gebaande paden af. Reizen was zijn primaire passie. Ik ga je missen. Aan alle dierbaren sterkte met dit grote gemis.

11/06/22 - Gerda Jolink
Wat een triest bericht en zo onverwacht . In april waren we nog samen op reis. Het zou de laatste Nunatak reis zijn met Paul.
Ik wens familie en vrienden en het Nunatak team veel sterkte om dit verlies te dragen.

11/06/22 - Irene en Dolf
Hoe is het mogelijk. Deze sportieve vent die alle paden op kon.
Wij hebben geweldige herinneringen aan de Kailash tocht in 2008 en die naar Iran met een klein groepje in 2009, net voor beruchte verkiezingen. Grote grijns, echt sociaal en deskundig. Prima vent om mee te reizen.
Ook later contacten met hem als Nunatak man en in gesprek over de doelstellingen van Sathiko Sath (voor 'onze' Nepalese kinderen).

Allemaal heel veel sterkte,
Irene en Dolf van Elten

11/06/22 - Susanne en William
Niet te bevatten, Paul niet meer onder ons.
Heel veel kracht gewenst voor de familie, vrienden en het Nunatak team.
En dank je wel Paul voor alle geweldige reiservaringen die we met jou en je reisorganisatie mochten beleven. We zullen jou en deze dierbare herinneringen nooit vergeten!

Susanne en William

11/06/22 - Jeannette
Hoe onwerkelijk! Wat een verdrietig bericht!
Een mooi mens is niet meer onder ons.

Vele mooie herinneringen blijven.
Bijpraten op de bergsportdag waarbij Paul vol enthousiasme vertelde over de "Nunatak" schaatstocht die hij zojuist gemaakt had.
De avontuurlijke en bijzondere reizen. Naar de meest afgelegen gebieden. Daar waar ongebaand ook weleens overging in niet begaanbaar en de natuur het laatste woord had.
De gezelligheid in de hutten.
Paul zachtjes neuriënd bezig met de maaltijd, genoot er duidelijk van om voor de hele groep te koken.
Altijd was hij goed gehumeurd, relaxed en evengoed alert en zorgzaam wanneer de weersomstandigheden daar om vroegen.
Paul bedankt voor wat je ons gegeven hebt.

Heel veel kracht en sterkte voor familie, Stella, Martine, Corien en andere naasten!

11/06/22 - Claudetta Kram
Als je kon stond je in mijn balance les. De laatste 2 jaar vaker dan je lief was. Want reizen kon niet. De laatste maanden miste ik en wij van de Balance van Avanty Steenwijk, jou in de les. Maar wetend dat je weer volop aan het reizen was was ik blij voor je dat je dit weer kon doen. Ik zou je wel weer treffen in mijn les. Echter je bent je laatste reis begonnen. Ik zal je missen in de les. Je mooie verhalen, je enthousiasme over Nunatak. Koester de herinneringen en dit mooie mens.

11/06/22 - Henk Oversloot
Wat een schok geeft dit enorm verdrietige bericht.
De mooie herinneringen aan de reizen zullen blijven.

Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies

11/06/22 - Menno Schaafsma
Ongelofelijk nieuws. 20 jaar lang reizen mogen maken met Paul.
Herinneringen blijven en de vele foto's.
Veel sterkte allemaal.

11/06/22 - John & Bea
Wat een ongelofelijk triest bericht.
Het was altijd gezellig met Paul op de vakantiebeurzen, reisleiders weekenden en de bergsport cursussen. We wensen Martine, Stella, Corien, familie leden en vrienden heel veel sterkte met dit enorme verlies.
John & Bea

11/06/22 - Bram Jansen
Vol in het leven, plotsklaps weg gerukt.
Duidelijk een groot inspirator voor velen.
Je hebt geleefd en leeft nog lang in vele harten door.
Veel sterkte voor iedereen die jou nabij was.

11/06/22 - Otto Vaessen
Een groot avonturier is heengegaan

Niet te geloven! Mijn condoleances gaan uit naar zijn familie en nabestaanden. Paul was het brein achter mijn tweede Papuareis in de nazomer van 2008 en verzorgde ook het intakegesprek van die zeer bijzondere reis bij HT in Wapse. Van hem kreeg ik goede tips en hij zal bij mij in herinnering gaan als een avonturier voor wie geen reis te extreem is.

11/06/22 - Manon van Gruijthuijsen
Had al vele verhalen over Paul gehoord en afgelopen winter m'n sneeuwschoenen onder gebonden en met een fijne groep mensen o.l.v. Paul het Berenpad gewandeld. Ik was hem iedere dag weer dankbaar voor het heerlijke havermout-ontbijt en z'n kookkunsten in de avond na alle avonturen die we gedurende de dag met hem beleefde en zijn mooie verhalen tijdens het wandelen. Met zijn inspirerende enthousiasme, met zijn drang naar avontuur, respect voor de natuur, bevlogenheid en tegelijkertijd ook nuchterheid, zijn zorgzaamheid en ook zelfredzaamheid, is Paul denk ik een heel mooi voorbeeld geweest voor iedereen. Heel veel sterkte en liefde voor iedereen voor wie Paul een bijzondere plek in zijn of haar leven innam.

10/06/22 - Angela en Rob
Ongeloof en verwarring, maar helaas het is echt waar. Paul, vanaf het eerste moment voelde het alsof we je al jaren kenden. De onvergetelijke reis naar Groenland en de reizen daarna. Maar vooral jouw energie, passie, vrolijkheid, avontuurlijkheid en verhalen maakten deze reizen bijzonder. We hadden zo graag nog vele reizen met je gemaakt, het mag helaas niet zo zijn. Veel sterkte aan je dierbaren, geliefden en familie.

10/06/22 - Henk Hol
Wat een onwerkelijk nieuws dat Paul er niet meer is.
Heb weinig direct contact gehad maar bij die korte momenten maakte hij zijn reputatie waar. Altijd vriendelijk en oplossing gericht. Het zal moeilijk zijn verder te gaan zonder zoeen inspirerende persoonlijkheid.
Heel veel sterkte voor de familie/naasten en alle medewerkers van Nunatak!

10/06/22 - Raymond Beeren
Jij hebt in ieder geval je droom geleefd. Dat kan niet iedereen zeggen.

10/06/22 - Saskia
Verbijsterd en vol ongeloof dit bericht gelezen. Jij was nog lang niet aan je laatste reis toe...
Heel veel sterkte voor de familie en allen die Paul nabij waren!

10/06/22 - Jan Midde
Het is onaanvaardbaar maar het gebeurd en we kunnen niet meer doen dan er mee leren leven. Maar het brengt bij mij opnieuw de herinnering aan Kadji en Ronald weer naar voren en helaas wordt Paul hier aan toegevoegd.
Iedereen heel veel sterkte met deze trieste gebeurtenis.
Jan Midde

10/06/22 - Francien Huurman
Ontzettend verdrietig nieuws. Helaas heb ik Paul nooit in levende lijve mogen ontmoeten. Tijdens de Nunatak-reizen die ik heb gemaakt kwam hij geregeld ter sprake en heb ik veel mooie verhalen over hem gehoord.

Gecondoleerd en veel sterkte voor familie en vrienden

10/06/22 - Wendy en Steef
Wat een ongelofelijk en verdrietig bericht.
Dankjewel Paul, voor een kampvuurtje in de ochtend met havermoutpap, de pleisters op de blaren, de mooie openhartige gesprekken, je enthousiasme en je kennis.

Veel sterkte en liefde gewenst voor allen wie Paul lief heeft.

10/06/22 - Marleen Veenstra
Wat een verschrikkelijk verdrietig bericht. Dank je wel lieve Paul voor de mooie herinneringen die gemaakt zijn tijdens prachtige reizen. Heel veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en naasten. Rust zacht mooi mens.

10/06/22 - Jacob Habes
Het is nog maar net twee maanden geleden dat ik met Paul op pad ben geweest en toen ik het bericht van zijn overlijden ontving, was mijn reactie, ongeloof en nee niet Paul, dat kan niet.
Een mooi mens is niet meer.
Ik wens zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

10/06/22 - Sander Giesbers
Wat een ontzettend triest nieuws! Veels te vroeg en onverwacht begint Paul nu aan avonturen daar 'boven' .
Ik ben Paul ontzettend dankbaar dat hij mij een kans gaf binnen het Nunatak team. Daarin heb ik hem leren kennen als een hele fijne, warme en attente man die me altijd weer kon voorzien van advies, oprechte interesse en tips voor nieuwe reizen en avonturen.

Veel sterkte voor alle nabestaanden.
Sander

10/06/22 - Tjitske Hoekstra
Niet te bevatten. Rust zacht Paul. Familie en vrienden heel veel sterkte.????????

10/06/22 - Ton van Jaarsveld
Verdrietig nieuws, niet te bevatten. We zullen zijn enthousiasme, kookkunsten en verhalen missen. Gecondoleerd en veel sterkte voor de naasten en alle dierbaren.

Ton

10/06/22 - Jan Roeleveld
Het is lang geleden dat ik Paul mocht adviseren bij de aanschaf van diaprojectoren, overvloeiapparaat, av-recorder, speakers en een groot projectiescherm.
Later werd alles digitaal en ontmoetten we elkaar nog eens. Ik bewaar goede herinneringen aan een uitermate integere, innemende en attente Paul.
Ik wens de nabestaanden veel moed en kracht toe bij het verwerken van dit verlies.
Zeker gaat dit gezegde voor hen waarde krijgen: "Achter elke traan van verdriet schuilt een mooie herinnering".

10/06/22 - Tirtha Tamang
I am really sad to hear this news about Paul. I travelled a lot with him in Nepal, India and Tibet. He was always happy and a good walker. I will always remember him!
I wish his family and friends a lot of strength.


10/06/22 - Mark
Paul, je gaf me de kans om een mooie tussenstap te maken van de Acongagua richting de Everest met de Cho Oyu.... Je verhalen over je tochten spraken voor zich. Dat betreft had je een prachtig leven, al had het wel langer moeten zijn...

10/06/22 - john van giels
Er zijn van die mensen, die gewoon 'ergens zijn', ergens op deze aardbol, onderweg,
en dat daarbij onwillekeurig een glimlach rond je mond verschijnt.
Zo iemand was Paul voor mij,
Een bijzondere en mooie kerel is er niet meer.
Naast alle verbijstering, al het verdriet, zal die glimlach voor velen herkenbaar zijn -

10/06/22 - Frans
Het plotselinge overlijden van Paul maakt diepe indruk op mij. Die sterke Paul voor wie letterlijk geen berg te hoog was, is er ineens niet meer.
Ik condoleer de familie, Stella en zijn collega's met dit grote verlies en wens ze veel sterkte toe.

10/06/22 - albert lamberts
Wat een verdrietig bericht.
Een gewaardeerde collega die overleden is en hij zal gemist worden.

wens familie en vrienden en team van Nunatak veel sterkte met dit verlies.

10/06/22 - Marleen Veenstra
Wat een verschrikkelijk verdrietig bericht. Dank je wel lieve Paul voor de mooie herinneringen die gemaakt zijn tijdens prachtige reizen. Heel veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en naasten. Rust zacht mooi mens.

10/06/22 - Sander en Bianca
Wat een verschrikkelijk nieuws.
We zullen je missen Paul.
Dank je voor alle hulp, verhalen, tips en zorgen.
We wensen familie en vrienden en de hele Nunatak community sterkte.

10/06/22 - Rob Mol
Ik heb goede herinneringen aan Paul en de wintertocht over het beren pad waar hij onze gids was inmiddels al weer jaren geleden. Hij was voor mij een prototype avonturier. Heel triest dat hij zo is weggevallen. Veel sterkte.

10/06/22 - Jasmijn Bus
In jouw leven heb je talloze reislustige mensen geraakt met jouw reizen, avonturen en levensvreugde. Ik was daar een van. Twee maanden geleden maakte jij mijn langgekoesterde droomreis naar het koude Spitsbergen mogelijk. Je voedde me tijdens de wintertrektocht met verhalen en leestips. Je kon urenlang sneeuw voor ons smelten en nog de relaxtheid bewaren. Je genoot van ieder klein dingetje en overdag lang in stilte naast elkaar wandelen. Ik vroeg je toen of jij je een leven zonder reizen kon voorstellen. Niet wetende dat dit je laatste Nunatakreis zou zijn. Onze pad kruisten maar kort, de impact blijft echter altijd bij mij. Zoveel dank dat ik met jou, bijzonder mens, acht dagen heb mogen optrekken.
Sterkte aan allen die Paul lief hebben.

10/06/22 - Frank van der Bruggen
Ben ook geschikt. Leerde Paul kennen op een Boliviareis die door Els Rensink was samengesteld. Paul ging als vervanger van Els. Was de mooiste reis van mijn leven en ik heb Paul leren kennen als zeer enthousiast en beminnelijk. Later kwam ik hem weer tegen op een reis in Marokko. Ontzettend gedreven en onuitputtelijk. We verliezen een mooi mens ben ????

10/06/22 - Winnie
Wat een onwerkelijk iets. Paul was een en al levenslust. Hij stond altijd open voor iedereen en was in iedereen geinteresseerd. Een begrip in de buitensport en een pioneer in verre reizen.
Ik wens zijn familie, vrienden en iedereen waarmee hij een band had alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Beste Paul rust zacht

10/06/22 - Adriaan
Intens verdrietig. Sterkte iedereen!

10/06/22 - Richard Halderman
Niet te bevatten dit slechte nieuws. We verliezen een man van de natuur en het avontuur. Je zult gemist worden. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.

10/06/22 - Jean
Paul, bedankt voor de mooie ervaringen.

10/06/22 - Martin
Verdrietig...

10/06/22 - Antoon Augustinus
Soms liepen we een tijdje op hetzelfde pad. Andere keren kruisten onze paden elkaar. Daarbij wel altijd mooie herinneringen aan het maken. Ongelofelijk dat dit nu zo plotseling over is.

10/06/22 - Cinta Gros
Niet te bevatten Paul, zo volop het leven genietend in alle opzichten, dat jij er zomaar niet meer bent. Dank voor de mooie reizen samen, jouw inspirerende persoon. Zo’n bijzonder en sterk mens, en toch zo kwetsbaar. Veel sterkte voor al jouw dierbaren, je wordt enorm gemist.

10/06/22 - Jeroen Daams
Verbaasd en overvallen door dit verdrietige bericht.

Familie, vrienden, bekenden en Nunatak-Team gecondoleerd en sterkte met dit verlies.

10/06/22 - Anneloes
Dank je wel Paul voor de fantastische reizen die ik onder jouw fijne en goede begeleiding heb mogen maken. Ik keek uit naar het komende avontuur in Groenland deze zomer.
Iedereen bij Nunatak, naasten en familie heel veel sterkte toegewenst.

Anneloes

10/06/22 - Roy van Langen
Vreselijk nieuws om dit te lezen.

Gecondoleerd. Veel sterkte gewenst aan de nabestaanden.


10/06/22 - Ineke Stuurman
Met ongeloof en met stomheid geslagen door het in, en in trieste bericht dat Paul, de nog steeds lieve vriend van Stella, zo plotseling is overleden. Haar lieve, sportieve, reislustige, enthousiaste en bijzondere vriend, haar maatje, ineens uit het leven gegrepen. Ik heb Paul leren kennen als een lieve, krachtige, zachtaardige, lieve vriend van Stella. Ongelofelijk verdrietig, wat een enorm verlies. Rust zacht lieve Paul. Stella, familie, Nunatak ontzettend veel sterkte toegewenst nu, en in de toekomst????

10/06/22 - Gerda Kloezeman
Wat een schok en zeer verdrietig nieuws! Ik heb Paul leren kennen op een FAM-trip naar Oman, toen hij net de stoute Nunatak wandelschoenen had aangetrokken. Ik zag een avonturier, maar ontmoette ook een geïnteresseerde en oprechte man. Bijna elke week verbluft hij me met de meest fantastische foto’s van geweldige avonturen over de wereld. Een grote inspiratiebron! Lieve Paul, zet de hemel op z’n kop! Collega’s van Nunatak en dierbare vrienden en familie van Paul, heel veel sterkte met dit grote verlies.

10/06/22 - Bhai B. Tamang
We are extremely sorry to hear about the unfortunate loss, extremely shocked at the same time. I lost one of my 25 years old friend who was also my older brother and a trust worthy business partner Paul dai. It is still unbelievable and heart breaking to us in Nepal. Me and our Nepalese staff are praying for Paul dai with lord Buddha that his soul will rest in peace. We will forever be grateful for Paul dai and we know he will forever be with us in every path of life. At this moment we are praying for him and lighting candles at Boudhanath for his peace of soul. My biggest condolence to Paul dai's family, Nunatak team and our clients. Him and his legacy will forever be remembered.

Lots of love Paul Dai.
Adventure Zambuling treks Pvt. Ltd team Nepal.

10/06/22 - Angelique Titulaer
Namens de Mustang groep vanuit Kathmandu gecondoleerd met het overlijden van Paul. Vol ongeloof hoorde we gisteren dit tragische bericht. Wij waren altijd erg onder de indruk van de trekkings van Nunatak. We gaan de expertise en het enthousiasme van Paul missen. Ook deze Mustang trekking was fantastisch! We wensen jullie heel veel sterkte toe! Joniek, Meike, Wim en Angelique

10/06/22 - Edwin Zanen
Paul, met jou verliezen we een pure avonturier van een kaliber waarvan er niet zo veel heel zijn. Magistraal in het ontwikkelen van mooie, écht bijzondere reizen, waar je je hart en ziel in vervlocht op een manier die jij alleen in de vingers had. De laatste keer dat we elkaar live zagen hebben we het nog gehad over hoe lang we onze nieuw te kopen skies nog zouden kunnen gebruiken, had toen toch verdorie in de verste verre niet durven vermoeden dat die komende winter jou al moeten gaan missen. Mijn gedachten gaan uit naar naasten en geliefde van Paul, gecondoleerd, een mooi mens is heengegaan.

10/06/22 - Dim & Marieke
Wat verschrikkelijk om te horen dat Paul zo onverwachts en veel te jong op zijn laatste reis is vertrokken. Het is niet te bevatten. We hebben met HT Wandelreizen en later met Nunatak een aantal prachtige reizen gemaakt en zijn Paul daarvoor erg dankbaar!
Goede reis, Paul, waar deze ook naartoe gaat. We hopen dat er ook mooie wandelpaden zijn...
We wensen de familie en vrienden van Paul veel licht, troost en warmte toe.

9/06/22 - Mart van Donselaar
Ik ben enorm geschrokken.
Wat is dit een droevig bericht.
Zo'n groot verlies van zo'n mooi mens.
Ik weet dat ik namens velen spreek als ik zeg dat Paul een geweldig voorbeeld is geweest om inderdaad ook de 'niet gebaande paden' af en toe eens te betreden.
Onverwachte, onvoorspelbare ervaringen aan te durven gaan.
Ervaringen, die ik, zonder Paul en Nunatak op de achtergrond, nooit had opgedaan. Ze hebben mijn leven verrijkt!
Ik ben hem daar dankbaar voor, en velen nogmaals met mij.
Heel veel sterkte en kracht om dit verlies een plek te geven voor zijn naasten.

9/06/22 - Wenzel Zeegers
iedereen heel veel sterkte met dit verlies
Wat een toffe gast zijn we hiermee kwijt
Gecondoleerd

9/06/22 - Team Surviking
Beste Nunatak en nabestaanden,

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Veel sterkte gewenst de aankomende tijd.

Team Surviking

9/06/22 - Nel en John van Loon
Wat een drama! We schrikken ons rot. Paul maakte juist op ons altijd een ‘onsterfelijke’ indruk met zijn geestdrift en doorzettingsvermogen. Een klap voor zijn dierbaren.
We zijn er stil van en denken terug aan de geweldige reizen die we met Paul hebben gemaakt.

9/06/22 - Robin Kinsbergen
Paul wat maak je ons nou, geschokt vanmorgen en het niet willen geloven dat je er echt niet meer bent, althans niet meer op jouw geliefde Moeder Aarde. Deze reis heeft een te vroege vertrekdatum maar ik hoop intens dat je voort mag ‘leven’ als de persoon die je was zoals ik je mocht kennen, integer, vrolijk, goedlachs en altijd bereid mee te denken wanneer er naar jouw advies en ervaring werd gevraagd. Het is er nooit van gekomen, een samenwerking en niet zo heel erg lang geleden peilde ik nog naar jou mogelijkheid om als nieuwgeboren IML’er iets te kunnen betekenen tijdens een reisplan. Wat gemis Paul voor jouw nabestaanden en voor eenieder die jou mocht kennen. Goede reis, tot ooit! -x- Robin

9/06/22 - Yvette
Wat een ontzettend triest nieuws. Dankjewel Paul voor alle prachtige tochten en geweldige avonturen die ik met je heb beleefd. Naar de meest bijzondere plekken. Je mooie, leuke verhalen en eindeloze plannen. ' S Avonds ergens in een ver land met jou als zen-kok onder de tarp. Niet te geloven dat we dat nooit meer kunnen doen. Rust zacht, lieve Paul, ik zal je nooit vergeten.
Ik wens de familie en medewerkers van Nunatak heel veel sterkte met dit plotse verlies.

9/06/22 - Ralph Akkermans en Lizette Koekkoek
Wat een onwerkelijk nieuws dat Paul er niet meer is... wij hebben er nog geen woorden voor. Zijn dankbaar dat wij via Paul / Nunatak onvergetelijke reizen hebben kunnen maken.
Gecondoleerd met dit verlies. We wensen jullie allen - familie, vrienden en Nunatak - heel veel sterkte toe!

9/06/22 - Leonie Volwater
Geen woorden hiervoor. Voor mij was jij een inspiratie en denk voor velen.

Velen winterreizen met jou als reisleider mogen beleven.

Je bent een mooi mens

Veel sterkte voor dit onverwachte verlies


Leonie en Pieter Volwater

9/06/22 - Marianne Mul en Mark van Loosdrecht
Wat een vreselijk, onwerkelijk, schokkend en intens verdrietig bericht. Een bijzonder mens, reiziger, avonturier en levensgenieter is niet meer onder ons en is aan zijn laatste soloreis begonnen.
We zijn veel met Paul op pad geweest naar altijd weer bijzondere bestemmingen ver van de gebaande paden. Samen volop genoten, veel avonturen beleefd met mooie en dierbare herinneringen, verhalen en foto’s als aandenken. Paul was altijd onvermoeibaar en vol nieuwe plannen. Het was fijn daar deel van uit te maken en we gaan dat ontzettend missen.
Rust zacht Paul. Heel veel sterkte aan familie, Nunatak en vrienden.

9/06/22 - Duco Luijt
Wat een triest nieuws
Ik heb veel winterreizen met Paul gemaakt ,mooie herinneringen
Ik wens de familie en vrienden veel sterkte
Duco Luijt

9/06/22 - Debby van Wingerden
Met stomheid geslagen door dit trieste bericht. Zo'n krachtige, sportieve, reislustige, enthousiaste man ineens uit het leven gegrepen. Ongelovelijk verdrietig, wat een enorm verlies. Rust zacht lieve Paul. Je bent en blijft voor altijd een topper!

Gecondoleerd familie, vrienden, kennissen & medewerkers van Nunatak. En heel veel sterkte gewenst komende periode.

9/06/22 - Marianne Mul en Mark van Loosdrecht
Wat een vreselijk, onwerkelijk, schokkend en intens verdrietig bericht. Een bijzonder mens, reiziger, avonturier en levensgenieter is niet meer onder ons en is aan zijn laatste soloreis begonnen.
We zijn veel met Paul op pad geweest naar altijd weer bijzondere bestemmingen ver van de gebaande paden. Samen volop genoten, veel avonturen beleefd met mooie en dierbare herinneringen, verhalen en foto’s als aandenken. Paul was altijd onvermoeibaar en vol nieuwe plannen. Het was fijn daar deel van uit te maken en we gaan dat ontzettend missen.
Rust zacht Paul. Heel veel sterkte aan familie, Nunatak en vrienden.

9/06/22 - Johan Vandenborre
Ook wel geschrokken van dit onverwachte nieuws. Eenmaal op reis geweest met Paul als reisleider, ik dacht dat hij 100 jaar zou worden, zo’n brok energie en positieve ingesteldheid.
Niet dus.
Mijn oprechte deelneming

9/06/22 - Berry Overkamp
Erg verdrietig nieuws en nauwelijks te bevatten. Ik heb erg fijne herinneringen aan de reizen met Paul en zijn goede zorgen.
Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies.


9/06/22 - Blekkink Petra
Paul, niet te bevatten dat jij niet meer onder ons bent. Onder jou leiding heb ik afgelopen februari het Berenpad gelopen. Ik beschouw het als een eer je gekend te hebben.
Rust zacht Paul ????

9/06/22 - Yde Starreveld
Verschrikkelijk nieuws om het plotselinge overlijden van Paul te vernemen. Een bron van inspiratie voor mooie, verre reizen, vaak van de gebaande paden af en naar de hoogste toppen. Iedereen alle sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

Yde

9/06/22 - Dirk Van brabant
Paul,
Dit is vreselijk nieuws voor jou want je had nog zoveel plannen en dromen maar vooral ook voor iedereen die achterblijft. Ik hoop dat je vriendin, familie en vele vrienden dit grote verdriet een plaats kunnen geven.
Ik zal je blijven herinneren als een vriend die altijd vooral voor de mens heel veel aandacht had.
Heel veel sterkte voor de nabestaanden met dit verlies.
Dirk

9/06/22 - Neuteboom
Verdrietig door het nieuws.
Blij met de reizen die ik met Paul heb mogen maken en alle mooie herinneringen die overblijven.

Heel veel sterkte gewenst voor familie, vrienden en collega's.

9/06/22 - Frank
Verdrietig nieuws.
Ik herinner mij een mooie winterreis naar Finland, tien jaar terug.

9/06/22 - Marleen Veenstra
Wat een verschrikkelijk verdrietig bericht. Dank je wel lieve Paul voor de mooie herinneringen die gemaakt zijn tijdens prachtige reizen. Heel veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en naasten. Rust zacht mooi mens.

9/06/22 - Katja
Verbijsterd, toen ik het bericht hoorde. Niet te bevatten, zomaar uit het leven getrokken. Een paar weken geleden spraken we elkaar nog uitgebreid, vlak voor je reis naar Spanje. Wat een passie straalde je uit met je bureau en de tochten. En wat een expertise bracht je mee. Grote dank voor alle input je ons destijds gaf over West-Nepal en Dolpo. En de uitwisseling daarna, met je impactvolle foto's.
Wat een gemis dat je er niet meer bent Paul, en een groot verlies voor de buitensport. Rust zacht.
Verder sterkte gewenst voor Nunatak, familie en naasten.

9/06/22 - Ton Brinkman
Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met het onverwachte overlijden van Paul Boslooper.
namens de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Ton Brinkman
voorzitter

9/06/22 - Medard
Dank je wel Paul voor alle geweldig mooie reizen, herinneringen en momenten die je mogelijk hebt gemaakt. We gaan je missen.

Heel veel sterkte aan de familie en vrienden

9/06/22 - Claudetta Kram
Als je kon stond je in mijn balance les. De laatste 2 jaar vaker dan je lief was. Want reizen kon niet. De laatste maanden miste ik en wij van de Balance van Avanty Steenwijk, jou in de les. Maar wetend dat je weer volop aan het reizen was was ik blij voor je dat je dit weer kon doen. Ik zou je wel weer treffen in mijn les. Echter je bent je laatste reis begonnen. Ik zal je missen in de les. Je mooie verhalen, je enthousiasme over Nunatak. Koester de herinneringen en dit mooie mens.

9/06/22 - Bart van Doesburg
Wat een verschrikkelijk nieuws. Bedankt Paul voor alle dierbare herinneringen die je mogelijk gemaakt hebt. En natuurlijk voor de geweldige Groenland reis met hele verse vis ter afwisseling van het droogvoer. In mijn herinnering blijf je levend. Sterkte aan familie en vrienden met het gemis.

9/06/22 - Anne van Broekhuyzen
Wat een schok, en wat een verschrikkelijk verdrietig bericht.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal, familie en Nunatak-familie,
Anne

9/06/22 - Piet Rosenhart
In 1993 maakte ik Paul mee op de reis naar Bolivië die hij samen met Els Rensink voor HT begeleidde. Een goeie en deskundige vent om mee op reis te gaan. Op weg naar de Condoriri liep ik vlak achter hem. Met zijn lange benen leek hij moeiteloos door de hoge sneeuw te stampen, terwijl ik alles uit de kast moest trekken om hem bij te houden. Dat lukte alleen omdat we aan het touw zaten. Daarna heb ik hem helaas nooit meer meegemaakt als reisleider. Ik zal altijd met veel plezier aan hem terug denken.

9/06/22 - Jeroen
Wat een schok en een groot verlies. Ook bedankt voor alle mooie avonturen.
Zal nooit vergeten hoe ik door Paul op een paard werd geknoopt omdat ik te ziek was om nog te kunnen lopen en dat ik tijdens dezelfde reis ook nog Paul's kots op heb morgen ruimen. :D

9/06/22 - Dorine Loman
Heel vaak altijd als ik de veters van mijn bergschoenen vastmaak (en dat doe ik dagelijks i.v.m. hond uitlaten), denk ik daarbij aan Paul, omdat hij me eind 1998 in Patagonië leerde om de laatste kruising (bij het bovensten metalen haakje) niet van onder naar boven maar van boven naar onder te maken. Omdat ze dan beter blijven zitten en omdat de veter dan niet zo hoog op je enkel zit. En juist vanochtend dacht ik daarbij, vraag me niet waarom: als iemand me ooit vraagt waarom ik dat doe, vertel ik dat ik dat van Paul heb geleerd, bijna 25 jaar geleden ...

Veel sterkte voor alle medewerkers, ook van HT, en aan Pauls familie en vrienden.

9/06/22 - Aad van der Sluijs
Schrikken. Met Paul op stap geweest in winters Turkije, winters IJsland, Spitsbergen the hard way, Baffin Island en tal van andere ‘ontmoetingen’. Bevlogen, verantwoordelijk, soms overschattend met zijn lange passen, oud medestudent van de NLO, geïnteresseerd, enz. Ik had nog graag een nieuw avontuur met je aangegaan. Sterkte voor familie en Nunatak!

9/06/22 - Erik Douma
Wij wensen familie, vrienden en collega's veel sterkte om dit verlies te verwerken.

9/06/22 - Anne van Broekhuyzen
Wat een schok, en wat een verschrikkelijk verdrietig bericht.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal, familie en Nunatak-familie,
Anne

9/06/22 - Ronald Mertens
Wat een vreselijk bericht.
Samen met Paul heb ik op de Aconcagua gestaan. Geweldig. Denk ik nog altijd met veel plezier aan terug.
Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies.
Ronald Mertens

9/06/22 - Micha Jonker
Verbijsterd hebben wij kennis genomen van het overlijden van Paul. Een energieke, positieve en inspirerende persoonlijkheid. Wij wensen vrienden, reisgenoten en familie veel sterkte.

9/06/22 - Claudetta Kram
Als je kon stond je in mijn balance les. De laatste 2 jaar vaker dan je lief was. Want reizen kon niet. De laatste maanden miste ik en wij van de Balance van Avanty Steenwijk, jou in de les. Maar wetend dat je weer volop aan het reizen was was ik blij voor je dat je dit weer kon doen. Ik zou je wel weer treffen in mijn les. Echter je bent je laatste reis begonnen. Ik zal je missen in de les. Je mooie verhalen, je enthousiasme over Nunatak. Koester de herinneringen en dit mooie mens.

9/06/22 - Tim ottink
De leegte die Paul achterlaat is niet met woorden te vullen. Ik zal zijn mooie verhalen en foto’s missen. Ik wens jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken

9/06/22 - Jan Aarts
Wat een schok!
Samen met Paul heb ik een aantal fantastische reizen mogen maken. Stuk voor stuk uniek, en zeker dankzij hem. Hij was onvermoeibaar en een geweldige reisgenoot.
Bedankt Paul!

Veel sterkte voor de familie, vrienden en Nunatak.

9/06/22 - Eusebia Helbsing
Paul. My heart is broken ????. We first met at Sahara 1986. Since that time we are best friends. I will miss your smile, your kindness, your strength, your positive thinking. Love you forever ❤️.

9/06/22 - Mart Versteeg
Ontzet en verbijsterd nadat ik het bericht las

Je bent een inspiratiebron voor veel bergsporters geweest met je altijd en eeuwige enthousiasme. We zullen je missen

Heel veel sterkte voor de familie en nabestaanden.
Mart Versteeg

9/06/22 - Tanja Lith
Wat een schok, niet te bevatten, heb enkele reizen in Nepal onder leiding van Paul gemaakt, een dijk van een reisleider, met zoveel kennis en een aimabel mens. Wat een vreselijk verlies!

9/06/22 - Hans Wortel
Paul bedankt voor alle mooie reizen die je voor mij en andere reizigers georganiseerd hebt. Familie en naasten gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd.

9/06/22 - Eric suyten
Ik verheugde mij erop om met Paul weer op pad te gaan richting groenland na een mooie ervaring in Finland deze winter. Geweldig hoe Paul zich tussen de deelnemers plaatste, dit alsof het zijn eerste reis was zo spontaan. Zijn advies om regelmatig van de gebaande paden te gaan zal ik zeker opvolgen!
Ik wens familie en medewerkers en medereizigers sterkte met het verwerken van dit verlies.

PAUL BEDANKT!

9/06/22 - Arlan Oomen
Paul, bedankt voor de mooie momenten die ik volop met je heb beleefd! Jammer dat dit er niet meer kunnen zijn. Alle naasten heel veel sterkte.

9/06/22 - Leon en Truus
Wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws. Ongelofelijk dat Paul is overleden.

Heel veel sterkte aan familie en vrienden

9/06/22 - Alex Medendorp
Wat een heftig bericht. Gecondoleerd.
Op mijn reis naar Groenland heeft Paul ons voorzien van verse vis. Ter plekke gekocht van een ijsvisser en vakkundig schoongemaakt door Paul. Sushi zoals sushi bedoeld is en vooral Paul ten voeten uit.

9/06/22 - Marielle Reneman
Wat een schrik. Zo onverwacht en nog moeilijk te bevatten. Mijn mooiste reis samen met Paul was naar Groenland. Paul met zijn geweer in zijn rugzak, lopend op kop. met zijn grote passen niet bij te houden. Wat een diepe indruk heeft deze reis bj mij achtergelaten, en heeft het vuurtje weer extra aangewakkerd voor de reizen daarna. Paar jaar geleden naar Ijsland, en was zeker van plan om nog weer eens met hem op pad te gaan. Bewaar mooie herrinneringen.
Heel veel sterkte voor de familie en vrienden
Marielle Reneman

9/06/22 - Peer en Bea
Wij kennen Paul sinds medio 90, uit zijn HT tijd.
Super fijne ervaringen en altijd innemend, gefocust, sportief en het leven zo veel mogelijk vierend….
Een groot verlies en verdriet voor de mensen om hem heen.

9/06/22 - Christa
Gecondoleerd.

Zijn enthousiasme voor reizen en avontuur was aanstekelijk. Een mooi voorbeeld voor ons allen

9/06/22 - Henk van Dijk
Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik ken Paul van het trailrunnen. Paul straalde altijd zoveel levenslust en energie uit. Ongelooflijk om te horen dat hij is overleden. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor zijn naasten,familie en vrienden.

9/06/22 - Jos,
Gecondoleerd met dit verlies

Paul bedankt voor de mooie reizen.

9/06/22 - Elsa Coumans
Wat een verdrietig nieuws, begrijp nog niet wat er is gebeurd , we hebben vele jaren bij Avanty genoten van Paul als medesporter op de RPM fiets en body pump
We gaan je oprecht missen ????
Moge je laatste reis de mooiste zijn ????

9/06/22 - Janine
Wat een verdrietig nieuws!
Helaas heb ik slechts 1 reis met Paul mogen maken.
Ik heb hem ervaren als een inspirerende buitensporter en een goede reisleider.
Veel sterkte voor iedereen die Paul dierbaar was!

9/06/22 - Remco Vriend
Paul gozer, wat hebben we mooie reizen gemaakt onder jouw enthousiaste begeleiding. In februari van dit jaar nog in Finland op de Pallas winterreis. Bedankt voor alle mooie herinneringen. Je zult altijd in gedachten mee op reis zijn. Voor de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte de komende tijd. "Life is a journey, not a destination'. Rust zacht Paul.

9/06/22 - Linda en Yorick
Wat een ontzettend verdrietig bericht. Moeilijk te bevatten dat Paul er niet meer is.
Wij hebben Paul leren kennen als een uitmuntende reisleider en zeer prettig persoon. We keken er erg naar uit om komende zomer weer met hem op reis te gaan.

Heel veel sterkte voor de nabestaanden met dit verlies.
Linda en Yorick

9/06/22 - Eddie
Vorig jaar op IJsland, ver weg van de bewoonde wereld, heb ik Paul leren kennen als een zeer gedreven en enthousiaste reisleider. Dat er nu zo abrupt een einde komt aan een avontuurlijk leven, is zeer verdrietig.

Sterkte aan familie, vrienden en medewerkers van Nunatak

9/06/22 - Intakt
Beste Nunatak,

Verbijsterend en enorm verdrietig.
Heel veel sterkte.

Medewerkers Intakt

9/06/22 - Marja
Wat een triest bericht.
We hebben meerdere reizen met Paul gemaakt en hebben er mooie herinneringen aan.

Heel veel sterkte met dit verlies.

9/06/22 - Ko en Addie
Reeds in 1995 deden wij een prachtige GOS-reis met Paul als reisleider.
Hij liet bij ons goede herinneringen en een onuitwisbare indruk achter. Een top-berggids !
Gecondoleerd en sterkte voor alle nabestaanden.
Ko & Addie

9/06/22 - Henk Arends
Wat een bizar bericht. Ik denk terug aan alle mooie belevenissen en avonturen met Paul in Pakistan en Zweden. Een innemende persoonlijkheid die altijd in was voor gekke trips op “rust”dagen. Rust zacht Paul!

9/06/22 - Wilma Tjalsma
Enorm geschrokken van dit intens verdrietige bericht. Heel veel sterkte aan de familie en dierbaren van Paul. In 1995 was Paul reisleider tijdens een prachtige wandelreis in Kazachstan, Kirgizië en Tadzjikistan. Zijn avontuurlijke instelling, vrije geest en lieve zorgzaamheid zijn mij altijd bijgebleven. Zijn voetafdrukken overal ter wereld blijven. Heel veel sterkte met dit definitieve afscheid.

9/06/22 - Philip van Teutem
Verschrikkelijk nieuws, nauwelijks voor mij te bevatten dat dit Paul zou treffen. Ik had Paul nog geen jaar geleden op IJsland leren kennen als een bijzonder inspirerend (oer)mens en verheugde me erop onder zijn begeleiding (eindelijk) de K2 te gaan zien. Het mag niet zo zijn. Heel veel sterkte voor de familie/naasten en alle medewerkers van Nunatak!

9/06/22 - Karin Aarsman
Heel verdrietig nieuws. Ik heb meerdere reizen met Paul gemaakt. Hij was heel zorgzaam en een super goede reisleider.
Veel sterkte voor familie en vrienden.

9/06/22 - dagmar stassen
Met verbijstering dit bericht gelezen. Verschrikkelijk verdrietig nieuws.

Bedankt voor de geweldig mooie ervaring en inspiratie vorig jaar op Ijsland.

Heel veel sterkte aan familie en Nunatak.
Dagmar Stassen

9/06/22 - Pieter
Bedankt voor de mooie herinneringen op de vele mooie reizen. Dat je laatste reis de mooiste mag zijn!

Gecondoleerd & veel sterkte aan de nabestaanden.

9/06/22 - Danielle Eelkema
Wat een vreselijk verdrietig nieuws. Het is niet te bevatten.

Heel veel sterkte met dit enorme verlies!
Danielle Eelkema
]
Nunatak
Papaverweg 34 - unit B100
1032 KJ Amsterdam
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Postadres: Postbus 56907 1040 AX Amsterdam
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice