Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

Kijk voor meer reisinspiratie bij onze partner op Bergwandelen.com: Zomerreizen, Herfstreizen.

Over ons

Kantooradres

Nunatak
Karel van Manderstraat 112
2014 VH Haarlem

Bereikbaarheid Kantoor

maandag t/m vrijdag van 09.30 t/m 16.00 uur 
telefoon: 085-0580023

In noodgevallen ook te bereiken via 06-53168129.

Heb je bij ons een reisverzekering van Allianz Global Assistance afgesloten en heb je dringend hulp nodig? Dan kun je 24 uur per dag bellen met de Allianz Global Assistance alarmcentrale op 00-31-20-5929292.

Over ons

Nunatak wordt vanaf januari 2023 gerund door een nieuw maar toch vertrouwd team. Martine Bakker is de nieuwe eigenaar na het onverwachts overlijden van Paul Boslooper in de zomer van 2022.
Martine maakte enkele jaren gelden de keuze om zich volledig op het organiseren en begeleiden van wandel- en trailrun reizen te richten en zei het kantoorleven definitief vaarwel. De kennis en ervaring die zij als Lean6Sigma Blackbelt opdeed over bedrijfsvoering en organisaties komen zeer goed van pas. Zeker nu de laatste zaken worden ingericht om Nunatak door te starten en de samenwerking met Bergwandelen.com en Bergtrails.com van Allard & Jantiene van Lingen vorm te geven. Normaliter houdt Martine zich bezig met de uitvoering van reizen, het reisprogramma en gaat ze ook zelf graag op pad.
Op ons kantoor verzorgt Corien de algemene administratie, verwerkt de boekingen, boekt de tickets en staat je te woord aan de telefoon. 

Martine Bakker

Martine is hartstochtelijk buitensporter, die wandelend, rennend of op de mountainbike te vinden is in Nederland, de bergen en bijzondere locaties wereldwijd. Ze begeleidt al sinds 2007 in de zomer en winter actieve outdoor reizen en voelt zich bevoorrecht om met een groep steeds weer een unieke reiservaring te delen.
Martine is International Mountain Leader en besteedt graag aandacht aan elke deelnemer, de hele groep en de omgeving waarin we te gast zijn. Ze verwondert zich elke dag weer verwonderen over de kleine en grote dingen in de natuur: “Wander, Wonder & Repeat“.

Corien Eggens

Begonnen als stagiaire en na het voltooien van de opleiding Vrijetijdskunde in 1999 aan de slag gegaan als allround medewerkster op kantoor. Zij verzorgt de algemene administratie, verwerkt de boekingen en boekt je ticket. Ze informeert en adviseert je graag over de verschillende Nunatak bestemmingen en reizen. Corien heeft inmiddels al vele mooie wandeltochten gemaakt in Nepal, India, Marokko, Peru, Georgië, Turkije, Jordanië, Sardinië, Montenegro, Mongolië, Japan, de Faeröer, Griekenland en rugzaktochten in IJsland, Finland en Zweden. Ze houdt naast wandelen ook van fietsen en fietst in de zomermaanden dan ook vele kilometers.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiders bezitten kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het begeleiden van een groep door afgelegen gebieden. Elk van hen heeft wel een speciale interesse, zoals het spreken van een exotische taal of kennis van flora en fauna. Eén ding hebben ze gemeen: de voorliefde voor reizen, samen op pad zijn, wandelen en avontuur. 

Een deel van onze reizen wordt alleen door een lokale gids begeleid, zij hebben inmiddels zoveel ervaring dat zij dan als begeleider/gids fungeren.

De kwaliteit van de begeleiding heeft uiteraard altijd de hoogste prioriteit.

Vier Nunatak reisbegeleiders hebben de opleiding tot International Mountain Leader (IML) succesvol afgerond (Martine, Pierre, Maaike en Eddy). De opleiding tot IML, bergwandelgids, is bedoeld voor gepassioneerde bergsporters met een brede en langjarige ervaring, die zich verder willen ontwikkelen. De opleiding is, naast de berggidsenopleiding (UIAGM) één van de twee internationaal erkende opleidingen voor bergsportprofessionals.

Maaike Braat

via het toerskiën voor het eerst in de bergen, al snel volgde het klimmen en ijsklimmen. "In de bergen kom ik tot rust. Het leven wordt er beperkt tot de essentie en alle `verpakking` valt van de mensen af". In 1998 ondernam zij haar eerste expeditie; de Huascaran (6768m) in de Peruaanse Andes. Sinds 2007 is zij enthousiast reisbegeleidster. Het hooggebergte is nog altijd één van haar favoriete plekken, zij leidde o.a. succesvolle expedities naar de top van de Peak Lenin (7134 m), de Muztagh Ata (7546 m), de Lakpa Ri (7045m) en Putha Hiunchuli (7246m). Maar zij is evenzeer geboeid door de desolate uitgestrektheid van pampa en woestijn. Naast reisleidster voor Nunatak is Maaike Alpien Instructeur en Toerski Instructeur bij de NKBV. Zij geeft beginners en gevorderden cursussen in de Alpen. In haar leven buiten de bergen is zij organisatie adviseur en coach en begeleidt zij verander trajecten. Maaike is International Mountain Leader (IML).

Yvon Wijnen

Zodra de wandelschoenen aangaan is Yvon op haar best. Ze is al sinds 2002 als reisleider op pad, en nog lang niet uitgekeken op de ontelbare mooie, ruige landschappen en fascinerende mensen op deze wereld. Met haar ongebreideld optimisme, humor en doortastendheid zorgt ze dat elke tocht in goede banen wordt geleid. Genieten en beleven staan voorop.


Eddy van Nijnatten

Werd al op jonge leeftijd met het buitensportvirus geïnfecteerd. Zo hevig dat hij na zijn afstuderen dan ook eerst een aantal jaar als buitensportinstructeur en reisbegeleider van wandelvakanties heeft gewerkt, alvorens aan de slag te gaan in een ‘normale’ baan als consultant. Omdat er echter niets leuker is dan samen met een groep gelijkgezinden door de bergen te trekken begeleid hij elk jaar ook nog steeds wandelreizen. Voor Nunatak is hij vooral te vinden in de noordelijke gebieden, waarbij IJsland zijn favoriete bestemming is. Eddy is International Mountain Leader (IML).

Pierre Looman

Pierre houdt van de dynamiek om met een groep op stap te zijn in de bergen. Mooi als alles mee gaat in de rugzak voor het echte vrije gevoel en we de natuur maximaal ervaren. Pierre is International Mountain Leader en heeft ruime ervaring als tochtleider/reisleider en opleider. Hij voelt zich thuis boven de boomgrens en wordt blij van ruige gebieden op de wereld waar gletsjers te vinden zijn. En van de landen waar de zijderoutes doorheen komen en de eeuwenoude geschiedenis voelbaar is. Hij neemt graag verhalen mee over het land en de plek waar we rondlopen voor extra beleving. Buiten de bergen helpt hij als interim kracht organisaties met verbetering en vernieuwing. 

Nunatak
Papaverweg 34 - unit B100
1032 KJ Amsterdam
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Postadres: Postbus 56907 1040 AX Amsterdam
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice