Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

Kantoor, staf en reisbegeleiding

Kantooradres

Nunatak
De Erfgenamen 15
8334 SW Tuk

Bereikbaarheid Kantoor

maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur 
telefoon: 085-0580023

In noodgevallen ook te bereiken via 06-28105540 of 06-53168129.

Heb je bij ons een reisverzekering van Allianz Global Assistance afgesloten en heb je dringend hulp nodig? Dan kun je 24 uur per dag bellen met de Allianz Global Assistance alarmcentrale op 00-31-20-5929292.

Staf

Paul houdt zich bezig met de uitvoering van de reizen en kan je specifieke vragen over de reizen beantwoorden. Tevens is hij elk jaar op zoek naar unieke, afgelegen nieuwe bestemmingen. Op ons kantoor verzorgt Corien de algemene administratie, verwerkt de boekingen, boekt de tickets en staat je te woord aan de telefoon.

Paul Boslooper

Nunatak wordt gerund door Paul Boslooper. Sinds 1992 is hij actief in de reiswereld waarvan 15 jaar als mede-eigenaar van HT Wandelreizen. Paul is succesvol beklimmer van zowel de Mount Everest, de Cho Oyu, de Aconcagua en enkele Nepalese bergtoppen. Hij heeft in de 30 jaar dat hij over de wereld reist ontelbare kilometers wandelend afgelegd in Europa, de Himalaya, de Andes, Azië, Oceanië en alle landen boven de poolcirkel. Na 22 jaar betrokken te zijn geweest bij HT Wandelreizen is hij in 2015 zijn eigen bedrijf gestart: Nunatak. Naast het kantoorwerk is hij zoveel mogelijk op pad in de meest onherbergzame gebieden, waar diepe rivierdoorwaardingen, zware rugzakken en verse sneeuw aan de orde van de dag zijn. Zijn tomeloze energie werkt vaak inspirerend, iedereen kan altijd nog een stukje verder. Paul is International Mountain Leader (IML).

Corien Eggens

Begonnen als stagiaire en na het voltooien van de opleiding Vrijetijdskunde in 1999 aan de slag gegaan als allround medewerkster op kantoor. Zij verzorgt de algemene administratie, verwerkt de boekingen en boekt je ticket. Ze informeert en adviseert je graag over de verschillende Nunatak bestemmingen en reizen. Corien heeft inmiddels al vele mooie wandeltochten gemaakt in Nepal, India, Marokko, Peru, Georgië, Turkije, Jordanië, Sardinië, Montenegro, Mongolië, Japan, Griekenland en rugzaktochten in IJsland en Zweden. Houdt naast wandelen ook van fietsen en fietst in de zomermaanden dan ook vele kilometers.

Martine Bakker

Is hartstochtelijk buitensporter, die haar tijd verdeelt tussen reizen en een baan als interim- en projectmanager. Trekt het liefst met de rugzak over ongebaande paden en gletsjers overal ter wereld. Ervaart het als heel bijzonder om met een groep steeds weer een unieke reiservaring te delen. Geniet van het wandelen omdat dit altijd de mogelijkheid biedt voor een goed gesprek, een kijkje in het dagelijks leven van de locals en een uniek fotomoment. Maakt iedere winter een kampeertocht op sneeuwschoenen. Martine is International Mountain Leader (IML).

Reisbegeleiding

De reisbegeleiders bezitten kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het begeleiden van een groep door afgelegen gebieden. Elk van hen heeft wel een speciale interesse, zoals het spreken van een exotische taal of kennis van flora en fauna. Eén ding hebben ze gemeen: de voorliefde voor reizen, samen op pad zijn, wandelen en avontuur. 

Een deel van onze reizen wordt alleen door een lokale gids begeleid, zij hebben inmiddels zoveel ervaring dat zij dan als begeleider/gids fungeren.

De kwaliteit van de begeleiding heeft uiteraard altijd de hoogste prioriteit.

Vier Nunatak reisbegeleiders hebben de opleiding tot International Mountain Leader (IML) gevolgd (Martine, Pierre, Maaike en Eddy). De opleiding tot IML-er is bedoeld voor gepassioneerde bergsporters met een brede en langjarige ervaring, die zich verder willen ontwikkelen. De opleiding is, naast de berggidsenopleiding (UIAGM) een van de twee internationaal erkende opleidingen voor bergsportprofessionals.

Maaike Braat

via het toerskiën voor het eerst in de bergen, al snel volgde het klimmen en ijsklimmen. "In de bergen kom ik tot rust. Het leven wordt er beperkt tot de essentie en alle `verpakking` valt van de mensen af". In 1998 ondernam zij haar eerste expeditie; de Huascaran (6768m) in de Peruaanse Andes. Sinds 2007 is zij enthousiast reisbegeleidster. Het hooggebergte is nog altijd een van haar favoriete plekken, zij leidde o.a. succesvolle expedities naar de top van de Peak Lenin (7134 m), de Muztagh Ata (7546 m), de Lakpa Ri (7045m) en Putha Hiunchuli (7246m). Maar zij is evenzeer geboeid door de desolate uitgestrektheid van pampa en woestijn. Naast reisleidster voor Nunatak is Maaike Alpien Instructeur en Toerski Instructeur bij de NKBV. Zij geeft beginners en gevorderden cursussen in de Alpen. In haar leven buiten de bergen is zij organisatie adviseur en coach en begeleidt zij verander trajecten. Maaike is International Mountain Leader (IML).

Yvon Wijnen

Zodra de wandelschoenen aangaan is Yvon op haar best. Ze is al sinds 2002 als reisleider op pad, en nog lang niet uitgekeken op de ontelbare mooie, ruige landschappen en fascinerende mensen op deze wereld. Met haar ongebreideld optimisme, humor en doortastendheid zorgt ze dat elke tocht in goede banen wordt geleid. Genieten en beleven staan voorop.


Eddy van Nijnatten

Werd al op jonge leeftijd met het buitensportvirus geïnfecteerd. Zo hevig dat hij na zijn afstuderen dan ook eerst een aantal jaar als buitensportinstructeur en reisbegeleider van wandelvakanties heeft gewerkt alvorens aan de slag te gaan in een ‘normale’ baan als consultant. Omdat er echter niets leuker is dan samen met een groep gelijkgezinden door de bergen te trekken begeleid hij elk jaar nog steeds 1 à 2 wandelreizen. Voor Nunatak is hij vooral te vinden in de noordelijke gebieden, waarbij IJsland zijn favoriete bestemming is. Eddy is International Mountain Leader (IML).

Pierre Looman

Pierre houdt van de dynamiek om met een groep op stap te zijn in de bergen. Mooi als alles mee gaat in de rugzak voor het echte vrije gevoel en we de natuur maximaal ervaren. Pierre is International Mountain Leader en heeft ruime ervaring als tochtleider/reisleider en opleider. Hij voelt zich thuis boven de boomgrens en wordt blij van ruige gebieden op de wereld waar gletsjers te vinden zijn. En van de landen waar de zijderoutes doorheen komen en de eeuwenoude geschiedenis voelbaar is. Hij neemt graag verhalen mee over het land en de plek waar we rondlopen voor extra beleving. Buiten de bergen helpt hij als interim kracht organisaties met verbetering en vernieuwing. Pierre is International Mountain Leader (IML).

Nunatak
De Erfgenamen 15
8334 SW Tuk
tel. 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
 
KvK: 62193929
BTW: NL001212466B88
IBAN: NL51INGB0006683663
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice