Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

Reisvoorwaarden VvKR

Indien je een reis boekt, ga je akkoord met de Algemene Reisvoorwaarden van Nunatak. Op de geboekte reis zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.

VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)

Nunatak (KvK 62193929) is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, de VvKR. VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Net als de ANVR heeft de VvKR naar aanleiding van nieuwe Europese regelgeving Algemene Reisvoorwaarden opgesteld. De reizen op deze website worden aangeboden onder deze Algemene Reisvoorwaarden, die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de Algemene Reisvoorwaarden. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met onze Algemene Reisvoorwaarden.  

Boeken van de reis

Je kunt de reis boeken via onze website, bij de betreffende reis klik je op “Boek deze reis”. Op het moment dat je via onze website het boekingsformulier hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, is er sprake van een definitieve boeking.

Betalingsvoorwaarden

Bij boekingen tot 8 weken voor vertrek, dien je een aanbetaling te voldoen. De aanbetaling bedraagt € 250,-- per persoon. (uitgezonderd Mount Everest expeditie, aanbetaling €1000,-- en Noord- en Zuidpool cruises 20% van de reissom)

Het restant van de reissom dien je uiterlijk 8 weken voor vertrek te voldoen. Bij boekingen binnen 8 weken voor vertrek dien je de volledige reissom per ommegaande te voldoen.

Reissom

Alle gepubliceerde reissommen zijn exclusief verzekeringspremies (indien van toepassing) en reserveringskosten. Wat er verder inclusief en exclusief is bij de reissom, kun je vinden bij de betreffende reis onder het kopje “Prijzen en data”. 

Reserveringskosten 
De reserveringskosten worden berekend per factuur en bedragen € 25,--.   

Wijzigingskosten 
Mocht je na boeking en ontvangst van de factuur nog iets willen wijzigen, dan brengen wij wijzigingskosten in rekening. Deze bedragen € 35,-- per boeking, per wijziging.

Annuleringsvoorwaarden

Indien een reisovereenkomst wordt geannuleerd door de reiziger, zijn voor iedere reiziger, naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, de volgende bedragen verschuldigd:

Indien er vluchten bij de reis zijn inbegrepen:
a. tot en met 62 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vluchten + aanbetaling ad € 250,-- per reiziger; 
b. vanaf 61 dagen t/m 32 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vluchten + 30% van het overige deel van de reissom;  
c. vanaf 31 dagen t/m 15 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vluchten + 50% van het overige deel van de reissom;  
d. vanaf 14 dagen t/m 8 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vluchten + 75% van het overige deel van de reissom;  
e. vanaf 7 dagen voor vertrek: 100% van de reissom. 

Indien er geen vluchten zijn inbegrepen: 
a. tot en met 62 dagen vóór de dag van vertrek: aanbetaling ad € 250,-- per reiziger; 
b. vanaf 61 dagen t/m 32 dagen vóór de dag van vertrek: 30% van de reissom;  
c. vanaf 31 dagen t/m 15 dagen vóór de dag van vertrek: 50% van de reissom;  
d. vanaf 14 dagen t/m 8 dagen vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom;  
e. vanaf 7 dagen voor vertrek: 100% van de reissom. 

Het kan voorkomen dat de geboekte vliegtickets via Nunatak direct moeten worden afgenomen en aan de luchtvaartmaatschappij betaald moeten worden. De annuleringskosten van de tickets wisselen per maatschappij en per ticket. De annuleringskosten kunnen oplopen tot 100% van de ticketprijs ongeacht het moment van annuleren. Indien er afwijkende annuleringsvoorwaarden op het vliegticket van toepassing zijn, zullen we, voordat het ticket definitief gemaakt wordt, je hiervan op de hoogte stellen.

Heb je een annuleringsverzekering afgesloten en valt de reden van annuleren onder de verzekering, dan vergoedt de verzekering de in rekening gebrachte annuleringskosten. 

Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger, dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren. Annuleringen buiten kantooruren worden geacht te zijn verricht op de eerstvolgende werkdag.

Herroepingsrecht

Wij attenderen erop dat je bij boeking een definitieve boeking aangaat. Je hebt nadat je hebt geboekt geen herroepingsrecht.

Verzekeringen

Het afsluiten van een adequate reisverzekering stellen wij verplicht. Een annuleringsverzekering raden wij sterk aan. Beide verzekeringen kun je regelen via ons (Allianz Global Assistance) of via je eigen verzekeringsmaatschappij. Indien de reisverzekering wordt afgesloten via derden dan dien je voor vertrek de volgende gegevens door te geven, bij welke verzekeringsmaatschappij je verzekerd bent, je polisnummer en het alarmnummer. Mocht zich tijdens de reis een probleem voordoen dan kunnen de reisleiding en Nunatak snel handelen. 

Nunatak
De Erfgenamen 15
8334 SW Tuk
tel. 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
 
KvK: 62193929
BTW: NL001212466B88
IBAN: NL51INGB0006683663
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice