DAGEN LOPEN ZWAARTE
25 1 1
VERTREK TERUG REISSOM
18 oktober 10 november € 10995,-
31 oktober 25 november € 11695,-
12 november 05 december € 11495,-
30 november 24 december € 12495,-
06 januari 30 januari € 13995,-
Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:
Deze pagina afdrukken Wandelvakantie Falkland eilanden, South Georgia en Antarctisch Schiereiland
Algemeen

Alle (sub) Antarctische hoogtepunten in één reis, met spectaculaire landingsplaatsen op de Falkland eilanden en ontmoetingen met wenkbrauwalbatrossen en rotspinguïns. In deze reis ben je een aantal dagen bij South Georgia, waarschijnlijk de mooiste plek op aarde. Wees voorbereid op tienduizenden koningspinguïns en hun kuikens, zeeleeuwen op de stranden, zeeolifanten, grote albatrossen en ezelspinguïns. Wanneer het ijs het toelaat, varen we door de Weddell Zee. Enorme ijsbergen zullen onze komst aan de oostelijke kant van het Antarctisch Schiereiland aankondigen.
  • tienduizenden koningspinguïns en hun kuikens
  • South Georgia, de mooiste plek op aarde
  • zeeleeuwen, zeeolifanten, albatrossen en pinguïns
  • once in a lifetime experience

Falkland eilanden

De Falkland eilanden zijn een klein land van heide en ruige kusten. De archipel bestaat uit twee grote eilanden-Oost en West, die we zullen verkennen met zodiac excursies en dagelijkse landingen. Een spectaculair gezicht zijn de zeeolifanten op de stranden, ook zie je er zeeleeuwen en pelsrobben. Maar liefst een miljoen pinguïns broedt hier elke zomer. Ook bezoeken we de hoofdstad van de Falkland eilanden Port Stanley, de meest zuidelijke Britse buitenpost. Hier kunnen we de Falkland cultuur, die enkele Zuid-Amerikaanse als ook Victoriaanse kenmerken heeft ervaren: kleurrijke huizen, goed onderhouden tuinen en Engelse pubs. 

South Georgia

South Georgia is een niet te missen bestemming binnen Antarctica. Deze afgelegen buitenpost was een populaire stop voor veel historische Antarctische expedities. South Georgia wordt ook vaak aangeduid als de “Galapagos van de Polen”. Elke landing brengt weer een nieuw natuurwonder. Er is een ​​breed scala aan landschappen en wilde dieren te zien, zoals de zeeolifanten, pelsrobben, konings- en macaronipinguïns.

Antarctica

De meest voorkomende reactie bij het zien van het witte continent is een gevoel van eerbied en ontzag. De ervaring is moeilijk onder woorden te brengen, zo weinig plaatsen zijn zo ongerept en uniek als Antarctica. Terwijl we langs smalle Antarctische wateren varen, kunnen we de enorme ijsbergen met verschillende vormen, maten en kleuren bewonderen. En ook hier weer tal van dieren, zeehonden, zeevogels, walvissen en pinguïns.

Bookmark and Share
Nunatak
Nunatak | De Erfgenamen 15, 8334 SW Tuk | tel. 085 058 0023 | e-mail: info@nunatak.nl | KvK: 62193929 | BTW: NL064421946B01 | IBAN: NL51 INGB0006683663 | ANVR reisvoorwaarden


Website door Zaphyrion
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord