Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

Welkom bij Nunatak

Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Wandelen zit in ons DNA en te voet verkennen we de mooiste gebieden; we worden nog blijer van bijzondere en afgelegen locaties. Jij kunt met ons mee, want we bieden reizen in alle soorten en maten; van dagtochten vanuit een fijne basis accommodatie tot zware expedities naar de hoogste toppen. Je hebt het hele jaar de keuze uit wandelvakanties, rugzaktrekkings en expedities met vaste, aangepaste of op maat gemaakte reisroutes.

Je kunt weer met ons op reis!

Na het plotselinge overlijden van Paul Boslooper, oprichter en eigenaar van Nunatak, kenden we een hele verdrietige en onzekere periode. 
Pauls vriendschap, inspiratie en bijzondere reisgeest missen we nog iedere dag, maar we zetten zijn levenswerk voort: Nunatak blijft bestaan!

Vanaf januari 2023 wordt Nunatak gerund door een nieuw maar toch vertrouwd team. Martine Bakker is de nieuwe eigenaar na het onverwachts overlijden van Paul Boslooper in de zomer van 2022. Zij zet samen met Corien Eggens het bedrijf voort. Beiden zijn al sinds de oprichting van het bedrijf in 2015 betrokken. Martine gaat al jaren als reisleider met groepen op pad, keek vaak achter de schermen mee en was regelmatig Paul's klankbord. Corien Eggens is en blijft het vertrouwde gezicht van kantoor, verzorgt de administratie en regelt alles rondom je boekingen. Nunatak gaat actief samenwerken met Allard & Jantiene van Lingen en hun bedrijven Bergwandelen.com en Bergtrails.com.

Samen met een team van zeer ervaren reisbegeleiders delen we onze kennis en enthousiasme met jou.

Nunatak: wandelvakanties, trektochten met cultuur en natuur.

 

Nunatak
Papaverweg 34 - unit B100
1032 KJ Amsterdam
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Postadres: Postbus 56907 1040 AX Amsterdam
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice