Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

Welkom bij Nunatak

Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Wandelen zit in ons DNA en te voet verkennen we de mooiste gebieden; we worden nog blijer van bijzondere en afgelegen locaties. Jij kunt met ons mee, want we bieden reizen in alle soorten en maten; van dagtochten vanuit een fijne basis accommodatie tot zware expedities naar de hoogste toppen. Je hebt het hele jaar de keuze uit wandelvakanties, rugzaktrekkings en expedities met vaste, aangepaste of op maat gemaakte reisroutes.

Je kunt weer met ons op reis!

De afgelopen maanden was het stil op de website van Nunatak, vanwege het plotselinge overlijden van Paul Boslooper, oprichter en eigenaar van Nunatak. Het was een hele verdrietige periode; Pauls vriendschap, inspiratie en bijzondere reisgeest missen we nog iedere dag. 

Nu hebben we gelukkig positief nieuws: Nunatak blijft bestaan!

Vanaf januari 2023 wordt Nunatak gerund door een nieuw maar toch vertrouwd team. Martine Bakker is de nieuwe eigenaar na het onverwachts overlijden van Paul Boslooper in de zomer van 2022. Zij zet samen met Corien Eggens het bedrijf voort. Beiden zijn al sinds de oprichting van het bedrijf in 2015 betrokken. Martine gaat al jaren als reisleider met groepen op pad, keek vaak achter de schermen mee en was regelmatig Paul's klankbord. Corien Eggens is en blijft het vertrouwde gezicht van kantoor, verzorgt de administratie en regelt alles rondom je boekingen. Nunatak gaat actief samenwerken met Allard & Jantiene van Lingen en hun bedrijven Bergwandelen.com en Bergtrails.com.

Samen met een team van zeer ervaren reisbegeleiders delen we onze kennis en enthousiasme met jou.

Goed om te weten

De winterreizen kun je meteen boeken! Voor de andere reizen vragen we nog een klein beetje van je geduld. Deze reizen kun je al bekijken op de website, de definitieve reisdata en prijzen volgen zo snel mogelijk. Wil je een optie nemen, stuur ons dan even een mailtje!

Aan de achterkant werken we aan de laatste details voor onze bedrijfsvoering. Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, veranderen we gefaseerd. Zo zul je de komende weken af en toe aanpassingen zien op de website en wijzigingen in het proces rond je optie of boeking ervaren. We staan garant voor de vertrouwde kwaliteit, je reis valt altijd onder de verplichte reisgarantie regeling en we nemen altijd persoonlijk contact met je op!

Wil je hier meer over weten of er is iets onduidelijk? Laat het ons weten, we horen het graag.

Nunatak: wandelvakanties, trektochten met cultuur en natuur.

 

Nunatak
Karel van Manderstraat 112
2014 VH Haarlem
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice