Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

Logistiek

Vliegen

Nunatak werkt samen met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij een aantal reizen is de vlucht inbegrepen in de reissom. Er zijn ook reizen die exclusief de vlucht worden aangeboden. Uiteraard kun je de vlucht bij deze reizen wel via ons boeken, dit kun je bij je boeking aangeven. Bij de reis vind je onder het kopje vliegtickets diverse vluchtmogelijkheden en prijzen. We proberen op onze website de aangegeven prijzen voor de vluchten zo actueel mogelijk weer te geven. Bij (late) boekingen kunnen we geen garantie geven dat de op de website gepubliceerde prijzen ook beschikbaar zijn. Voor actuele informatie kun je het beste even contact opnemen met ons kantoor. 

Korter voor vertrek boeken betekent over het algemeen hogere prijzen voor de vluchten. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de vertrekdatum en het aantal beschikbare plaatsen op een vlucht, minder plaats betekent hogere prijzen. Tijdens het laagseizoen is het vaak geen probleem om voor een goed tarief een vlucht te boeken, maar in het hoogseizoen wordt dat steeds moeilijker. Wil je een goede vlucht voor een lage prijs, dan is het raadzaam tijdig te boeken!  

Bij een aantal reizen wordt er ook binnenlands gevlogen. Vaak zijn dit kleinere toestellen met een beperkte beschikbaarheid. 

Nunatak werkt o.a. samen met: KLM, Air France, Icelandair, Air Iceland, SAS, Qatar Airways, Air Madagascar, Royal Air Maroc, Aerolineas Argentinas, Jet Airways, Turkish Airlines, Aeroflot. 

Ter plaatse

De ene keer zul je je moeten schikken achterin of bovenop een vrachtwagen, een andere keer reis je per taxi, jeep of vliegtuig. Dit is onder meer afhankelijk van de bereikbaarheid van een gebied, de beschikbaarheid van vervoermiddelen en soms de voorkeur van de deelnemers zelf. Ook wat dit onderwerp betreft vind je meer in de extra informatie per reis.

Bagage

Voor sommige tochten nemen we een aantal spullen uit Nederland mee, zoals voedsel en tenten. Het gewicht daarvan wordt over de deelnemers verdeeld, zodat je soms niet meer dan 15 kilo persoonlijke bagage als ruimbagage mee mag nemen. In overleg kan daar van worden afgeweken.  

Voor het al dan niet laten dragen van bagage geldt het volgende: op verreweg de meeste reizen hoef je buiten een dagrugzak niets te dragen; je kunt 12 kg persoonlijke bagage afgeven aan een drager, paard, kameel, lama, jeep of iets dergelijks.

Bij rugzaktochten draag je alles zelf, óók je aandeel van het voedsel, de branders, de pannen en de tenten. Het gewicht van je rugzak ligt dan, afhankelijk van de tocht, tussen 15 en 25 kilo. In de praktische informatie en bij de zwaarte per reis staat precies hoe het daarmee geregeld is.

Maaltijden

Tijdens de trekdagen is ons uitgangspunt dat er goed gegeten moet worden om het lichaam in goede conditie te houden. We besteden dus altijd veel aandacht aan calorieën, smaak en hygiënische bereiding. Op de kortere treks op de verre bestemmingen zul je hoofdzakelijk lokaal voedsel krijgen. Op de langere treks nemen we voedsel mee uit Nederland om het menu zo afwisselend mogelijk te maken. Op de meeste rugzaktochten krijg je een voortreffelijke mix van lichtgewicht, maar toch voedzame maaltijden.

Nunatak
Papaverweg 34 - unit B100
1032 KJ Amsterdam
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Postadres: Postbus 56907 1040 AX Amsterdam
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice