Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

24 Mar 2023

Nieuws van de Padjelanta reis

Padjelanta Winter

Dagelijkse update

Vrijdag: We zijn terug in de beschaving en staan vroeg op voor de bus naar het vliegveld. We houden nog even het noordelijke gevoel vast met een groep rendieren op de weg voor de bus.

Woensdag en donderdag: na nog een mooi noorderlicht verder afgedaald over de bevroren rivier en meren naar het eindpunt. Een douche en een biertje met lekker eten na een geslaagde tocht!

Dinsdag: We komen weer onder de boomgrens. Deels over de bevroren rivier naar de hut. En na de kleine gaskacheltjes nu weer lekker warme houtkacheltjes

Maandag: Een easy ochtend, lang bezig met sneeuw smelten en tegen de middag met zon en compleet windstil op pad. Met zicht op de scherpe toppen van Sarek; daar worden we heel blij van.

Zondag: Weer vroeg op en een bikkeldag met wind tegen. Voor het eerst ook anderen en met ons negen hutje mutje in de hut :-)

Zaterdag: In de nacht ging de storm flink tekeer. Deze ochtend rustig aan en daarna met mooi weer naar onze volgende hut. Onderweg veel sneeuwhoentjes.

Vrijdag: Na een nacht met prachtige sterren vroeg op om een zware storm voor te blijven. Het grootste deel in de ochtend gelopen met nog weinig wind en blauwe lucht

Donderdag: Tijdens onze 2e wandeldag lopen we echt weg van de bewoonde wereld; met blauwe lucht een mooie tocht gemaakt naar de Sorjushytta. Binnen in de hut was het -2 graden, dus snel de kachel aan!

 
Nunatak
Papaverweg 34 - unit B100
1032 KJ Amsterdam
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Postadres: Postbus 56907 1040 AX Amsterdam
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice