Reizen Hiken Adventure Sneeuwwandelen

Wandelvakanties Trekkings Expedities

Hike, wandel, treks en expedities.

 

Begin je reis hier

22 Jun 2024

Verslag NKBV Bergsportdag 2024

Afgelopen zondag stonden we op de NKBV Bergsportdag.

Het is alweer 4 jaar geleden dat deze door kon gaan. Daarna kwam Corona en was het NBC Congresgebouw niet beschikbaar na een brand. Extra fijn dus dat deze dag weer door kon gaan na al deze perikelen. In een prachtig nieuw pand! De tickets waren snel uitverkocht aan 3000 bergsportliefhebbers en Michel en ik (Jantiene) waren een paar maanden geleden al met de voorbereidingen begonnen.

Veel veranderd

In de afgelopen vier jaar is er veel veranderd. Naast Nunatak organiseren we nu ook reizen vanuit Bergwandelen, Bergtrails en Leading Mountains. Aan Michel en mij de uitdaging om alle reisorganisaties op 12m2 goed in beeld te brengen. Een hele leuke opdracht waar we vooraf al veel plezier in hadden. We geloofden in ‘Less is more’ en dat wij er vooral moeten zijn. Hoewel we midden in het winterseizoen zitten en onze gidsen in Noorwegen, IJsland en Zwitserland vertoeven stonden we er maar mooi met een topteam voor deze dag. En zo konden alle vragen van elke organisatie persoonlijk beantwoord worden door Jeroen, Michel, Corien, Yvon, Sanne, Anneke en mij. Met minder mensen hadden we ook niet willen zijn, want we waren vrijwel continue allemaal in gesprek. Ik was mijn stem al bijna kwijt toen onze lezing voor Bergtrails nog moest beginnen ????.

Onze vormgeefster Jolanda had een mooi ontwerp gemaakt voor een doek van 4×3 meter. Hij was zo groot dat we midden in de bergen stonden. We hadden een hele mooie plek gekregen, gezellig tegenover Helma en Omar van Maroc Travel waar we al jaren mee samenwerken en Richard, onze partner La Sportiva was onze achterbuurman.

Op reis!

Het was een dag waarin we volop hebben genoten van inspirerende verhalen, reizigers die lang geleden zijn meegeweest of pas net een weekje terug zijn van een sneeuwwandelreis. Met de glinstering nog in de ogen bij het terugdenken eraan. Zo mooi ????.

Het mogen meedenken met nieuwe reisdromen blijft een feest om te mogen doen. Zeker nu we zoveel te bieden hebben met niet alleen de reizen van Bergwandelen (wandelreizen in Europa), maar ook die van onze andere reisorganisaties Bergtrails (trailrunreizen in Europa), Nunatak (wandelreizen, expedities en individuele reizen buiten Europa) en Leading Mountains (procestrainingen in de bergen). Geweldig als we je hebben gezien gisteren en de NKBV willen bedanken voor de goede organisatie van het event.

Heb je de NKBV dag gemist of wil je ons beter leren kennen?

Op 5 mei ben je van harte welkom op onze Reisinspiratiedag!

Winactie

Woensdag maken we vier winnaars bekend die het ORTOVOX smartwool t-shirt hebben gewonnen. Houdt je mailbox en onze Facebook pagina in de gaten ????.

 

Nunatak
Papaverweg 34 - unit B100
1032 KJ Amsterdam
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Postadres: Postbus 56907 1040 AX Amsterdam
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice