Canada Rocky Mountains & Vancouver Island

Staat Canada op jouw wishlist? Dan is dit de kans om de `Indian Summer` op z`n mooist te ontdekken! De beren doen zich tegoed aan de bessen voordat ze aan hun winterslaap beginnen. Bloemen, struiken en planten zijn aan hun volgende cyclus begonnen. Afstervende bladeren kleuren de bergwanden, bossen en uitgestrekte velden in prachtige weelde. In West-Canada is alles groot! 

  • trektocht in de ruige Rocky Mountains
  • transfer met watervliegtuig
  • trektocht langs de wilde westkust van Vancouver Island
  • volop wilde dieren en grote roofvogels

Trektocht op Vancouver Island en in de Rocky Mountains

Tijdens deze reis bezoeken we meerdere nationale en provinciale parken in Alberta en British Columbia en maken we 2 stevige trektochten met volle bepakking. De eerste trektocht is in de ruige Rocky Mountains, op de Continental Divide. We trekken hier door vier klimaatzones, van de wetlands en dichtbegroeide bossen in de dalen tot de wilde alpenweides en kale toendra`s boven de boomgrens. Bovenop hebben we geweldige uitzichten over de immense Rockies. Onderweg hebben we grote kans op het spotten van wilde dieren zoals herten, elanden, zwarte beren, grizzlyberen, kariboes, berggeiten en arenden.

De tweede trektocht is op Vancouver Island, een eiland in de Stille Oceaan bedekt een gematigd regenwoud. Walvissen, beren, marmotten, adelaars, zalm, forel en nog veel meer dieren gedijen en overleven op dit eiland dat zowel ruig als paradijselijk is. We laten ons hier afzetten met een watervliegtuig en maken een trektocht langs de wilde westkust.

Experimentele reis voor ervaren hikers

Dit is een nieuwe reis die we samen met onze partner Bergwandelen.com hebben ontwikkeld en organiseren. Spreken deze kernwoorden jou aan: avontuurlijk, ruig, puur, romantiek en uitzichten? Ben je daarnaast ook fit en heb je ervaring met rugzaktrekkings dan is deze reis op je lijf geschreven! Ga jij mee? Dan ben je de eerste die deze avontuurlijke reis gaat doen.

Weet je niet helemaal zeker of deze reis bij je past? Bel, mail of chat met ons voor een persoonlijk advies.

Bekijk hier de foto`s (externe link).
Home

Canada Rocky Mountains & Vancouver Island

Dagen 22
Lopen 14
Zwaarte 4 1
Zonder bagagevervoer
Vertrek Terug
Gegarandeerd vertrek 01 sep 2024 22 sep 2024

Gegarandeerd vertrek Gegarandeerd vertrek
Prijs vanaf   € 3645
Ticket exclusief
Groepsgrootte 5 - 7 reizigers

Facebook
Twitter
Email

Het gaat hier om een avontuurlijke reis. Er zijn diverse factoren die onderweg onze reisplannen kunnen beïnvloeden, hoe goed de reis ook is voorbereid. Onderstaande reisbeschrijving geeft de hoofdlijnen van de reis weer. De reisleiding kan zich echter genoodzaakt zien om tijdens de reis verschuivingen in het geplande programma aan te brengen

Dag 1 Amsterdam Calgary

Met een vlucht vanuit Amsterdam naar Calgary aan de voet van de Rockies start deze unieke reis in Canada. We komen op tijd aan en hebben daarom nog tijd om de `Bear necessities` in te slaan en Calgary te verkennen. Ook kunnen we alvast wennen aan het tijdverschil.
Overnachting in een hotel in het centrum van Calgary, Alberta

Dag 2 Icefields Parkway

Met een privébus rijden we via de Icefields Parkway naar Jasper. De Icefields Parkway is de beroemdste weg door de Rocky Mountains. De route loopt parallel aan een deel van de Continental Divide, de bergrug die het Noord-Amerikaanse continent in twee delen splitst. De Icefields Parkway is 230 kilometer lang en voert je van Banff National Park naar Jasper National Park. Onderweg zie je veel natuurpracht, van besneeuwde bergtoppen en gletsjers tot turkooizen meren en klaterende watervallen.
Overnachting in hostel in Jasper, Alberta

Dag 3 Inloopwandeling in de buurt van Jasper

We maken een mooie inloopwandeling in de buurt van Jasper zodat de benen als los gelopen zijn voordat we morgen aan het echte werk gaan beginnen.
Overnachting in hostel in Jasper, Alberta

Dag 4 Blueberry Lake

We hebben onze voorraden en materialen voor de komende 7 dagen ingepakt, dus laat de eerste trektocht maar komen! We volgen de komende dagen een stuk van de Great Divide Trail (GDT), één van de meest spectaculaire en uitdagende langeafstandsroutes ter wereld. De GDT volgt de continentale kloof tussen Alberta en British Columbia en slingert ruim 1100 kilometer door de uitgestrekte wildernis van de Canadese Rocky Mountains.
Onze trektocht begint met een privétransfer van Jasper Alberta over de Continental Divide naar de Blueberry Lake Trailhead in British Columbia. De laatste 43 kilometer gaan over een ruige bosbouwweg. Eenmaal aangekomen slingeren we de rugzak om en gaan op zoek naar een plek voor ons eerste kampement volgens de beer protocollen. Vanavond slapen we in de Canadese wildernis!
Overnachting in tent 

Dag 5 t/m 9 The Great Divide Trail (GDT) naar Mount Robson Provincial Park

Met volle bepakking beginnen we aan onze 6-daagse trektocht naar de 3.954 m hoge Mount Robson, de hoogste berg van de Canadese Rocky Mountains. We klimmen 900 m omhoog, door de dichtbeboste woongebieden van de zwarte beer en het stekelvarken, passeren door lawines ontstane ruigten, verdwijnen diep met onze bergschoenen in kleine veenmoerassen en moeten talloze malen van schoeisel wisselen om door de ijskoude riviertjes te waden. Een groot deel van de route is `cross-country` en de kans dat we anderen tegenkomen, is zeer gering. Het is hier zo afgelegen dat zelfs de parkrangers niet op de hoogte zijn van de condities van de trail; garantie voor een `wild` avontuur!
Eenmaal boven op de Blueberry Pass met zijn kleurige weiden vol bergbloemen vinden we graafsporen en pootafdrukken: dit is grizzlyland! We blijven geruime tijd op grote hoogte lopen, met onvergetelijke uitzichten op alle imposante toppen. We slaan de tenten op aan de rand van een rivier of meertje, of in het bos. Voedsel en toiletartikelen worden ledere avond ceremonieel in de bomen gehesen, om ongewenst nachtelijk bezoek van beren te voorkomen.
Stevige dagetappes met soms flinke hoogteverschillen en rivierdoorwadingen
Overnachting in tent

Dag 10 Mount Robson en Berg Lake

We dalen af van Robson Pass en bereiken Berg Lake, aan de voet van de majestueuze Mount Robson. Vanaf de top van deze monarch dalen verscheidene gletsjers af tot in het ijzig blauwe meer waarin kleine ijsbergjes ronddrijven. Dan verlaten we de kale alpiene vlakten en dalen steil af door dichte bossen. In de "Valley of a thousand falls` zien we vele watervallen met donderend geweld uit de steile bergen komen. We bereiken het idyllische Kinney Lake en wandelen rustig uit totdat we de weg bereiken bij het Mt. Robson bezoekerscentrum. Na afloop hebben we een korte privétransfer terug naar Jasper.
Overnachting in hostel in Jasper, Alberta

Dag 11 Reservedag Great Divide Trail

Deze dag is bedoeld om eventuele vertraging tijdens onze eerste trektocht op te vangen. Is de eerste trektocht wel volgens schema verlopen, dan is dit een vrij te besteden dag in Jasper (luieren, wildlife excursie, rafting, etc.).
Overnachting in hostel in Jasper, Alberta

Dag 12 Van de Rockies naar Vancouver Island

We breken vroeg op voor onze reisdag naar Vancouver Island, British Columbia. Na een rit naar Calgary airport vliegen we naar Campbell River. We zijn aan de oostkant van het eiland beland.
Overnachting in hotel in Campbell River, Vancouver Island

Dag 13 Rustdag of toch maar niet

Vandaag hebben we alle tijd om bij te komen en ons voor te bereiden op de laatste trektocht. Of, zoals we zelf vaak zeggen: "nu we hier toch zijn" misschien maar een wildlife excursie boeken (bear view, whale watching, fall salmon run, ...)
Overnachting in hotel in Campbell River, Vancouver Island

Dag 14 Vancouver Island

Vandaag gaan we naar de start van onze trekking `Nootka Trail`. Ons vervoer voor vandaag: een watervliegtuig, dat wordt genieten van de uitzichten vanuit een héél ander perspectief dan te voet!
Na deze spectaculaire vlucht lopen we in een uurtje door het dichte regenwoud naar onze eerste kampeerplek aan het strand.
Overnachting in tent

Dag 15 t/m 18 Vancouver Island

Trektocht over de Nootka Trail. In totaal wandelen we 6 dagen langs de wilde westkust van Vancouver Island. Langs de kustlijn, over getijdenplaten, keien- en zandstranden en door dicht regenwoud, langs mooie watervallen, schitterende baaien en ook de resten van een oude Indiaanse nederzetting. Onderweg hebben we grote kans om zwarte beren, adelaars, otters en ander wildleven te zien. Ook komen we allerlei hindernissen tegen: rivieren die we moeten doorwaden, gladde glibberige rotsen en soms hebben we zelfs een touw nodig om een steil stukje te overwinnen.
We kamperen op of vlak bij het strand, altijd in de buurt van een riviertje voor drinkwater en bomen om ons eten in op te hangen. Hoe lang we elke dag lopen en waar we precies kamperen hangt af van de zwaarte van het terrein en het tij, want sommige stukken kunnen we alleen bij laag water doen.
Overnachting in tent

Dag 19 Vancouver Island

Vandaag nog een korte rustige strandwandeling door het Yuquot Reservaat naar Friendly Cove, vanwaar we met de boot of het watervliegtuig weer terugkeren naar de bewoonde wereld.
Overnachting in een hotel in het centrum van Vancouver, British Columbia

Dag 20 Vancouver

Vrije dag in Vancouver! Keuze genoeg: fietsen langs de Seawall van Granville Island naar Stanley Park, downtown Vancouver ontdekken, één van de vele musea bezoeken, ...
Overnachting in een hotel in het centrum van Vancouver, British Columbia

Dag 21 Laatste ochtend in Canada

Ochtend in Vancouver, middagvlucht naar Nederland.

Dag 22 Aankomst in Nederland

Aankomst in Amsterdam

Data

Heen Terug Prijs Ticket vanaf
01 sep 22 sep 2024 € 3645 op aanvraag
niet meer boekbaar

Bij de prijs inbegrepen

* transfers volgens programma
* Nederlandse reisbegeleider 
* overnachtingen in tweepersoonstenten tijdens trek
* buiten de trek overnachtingen op 2- of meerpersoons kamers in comfortabele hostels en hotels.
* kookuitrusting
* voorbereidingsbijeenkomst 
* alle maaltijden tijdens de trekdagen 
* medicijn / EHBO-kit
* reisgarantie regeling
* satellietcommunicator
* online foto album
* whatsapp reisgroep

Niet bij de prijs ingegrepen

* internationale- en binnenlandse vluchten
* maaltijden wanneer niet op trek 
* uitgaven van persoonlijke aard, souvenirs, frisdranken en alcoholica 
* reisverzekering (verplicht met bergsport / bijzondere sporten clausule) en annuleringsverzekering (aanbevolen)
* huurmateriaal
* drank & snacks voor onderweg
* onvoorziene kosten vervoer en verblijf
* vervoer naar en van Schiphol
* toeslag eenpersoonstent 
* wijzigingskosten € 35,--

Groepsgrootte

Minimaal 6 reizigers
Maximaal 9 reizigers

Tijdsverschil

In Alberta is er 8 uur tijdsverschil en in British Columbia 9 uur, het is er vroeger dan in Nederland.

Geld

Het overgrote deel van de direct noodzakelijke uitgaven in Canada is bij de reissom inbegrepen of vooraf betaald: denk aan alle transfers, alle overnachtingen volgens programma en de maaltijden tijdens de trektochten.Niet inbegrepen zijn de uitgaven voor de maaltijden buiten de trektochten, consumpties onderweg, eventuele excursies ter plekke, e.d.
Het gebruik van creditcards is in Canada wijdverbreid en populair, maar het is handig om voor onverwachte uitgaven altijd wat contant geld bij je te hebben. In Calgary, Jasper en Vancouver kun je Canadese dollars pinnen. 
Een aantal Nederlandse banken heeft standaard de mogelijkheid tot geldopnames in landen buiten Europa geblokkeerd en een limiet voor een geldopname per keer vastgesteld. Wanneer je met de bankpas wilt pinnen in het buitenland, vraag dan de bank jouw bankpas te deblokkeren voor geldopnames in landen buiten Europa en informeer naar de limiet.

Benodigde reisdocumenten

Paspoort geldig tot terugkeer in Nederland en Electronic Travel Authorization (eTA).

Procedure van vertrek

Bij deze reis gaat een Nederlandse reisleider mee. Het ticket ontvang je een week voor vertrek via de mail. Uiterlijk 3 uur voor vertrek dien je aanwezig te zijn bij de balie die correspondeert met het vluchtnummer. Verdere informatie met betrekking tot het definitieve vluchtschema ontvang je tijdens de voorbereidingsbijeenkomst.
Tijdens de trek wordt alles zelf gedragen. Spullen die niet nodig zijn tijdens de trek kunnen eventueel achtergelaten worden in de steden (opslag op eigen kosten en risico).
Omdat we vanuit Nederland tenten en voedsel meenemen, vragen we onze deelnemers om niet meer dan 12,5 kg persoonlijke ruimbagage in te pakken. Daarnaast kun je nog zaken meenemen in de handbagage met zware en breekbare zaken zoals foto apparatuur. De overige kilo`s kunnen dan gebruikt worden voor de groepsbagage.

Vaccinaties

Voor Canada geldt geen vaccinatieplicht.

Persoonlijke Medicijnen

* Iboprufeen 400mg
* Paracetamol
* Sporttape
* Second skin
* Wondontsmetting
* Pleisters
* Zovirax (optioneel)

Paklijst / Uitrusting

Kampeeruitrusting die wordt verzorgd door Nunatak:
- tweepersoonstenten (eventueel eenpersoonstent)
- branders, kooktoestellen en accessoires
- pannen en ander keukengerei
- bestek, mok en bord (lichtgewicht en onbreekbaar).

Hieronder vind je een paklijst voor de rugzaktrekking naar Canada. Uit de uitgebreidheid van onderstaande lijst valt op te maken dat we veel belang hechten aan een goede keus van mee te nemen kleding, uitrusting e.d. Het is echter niet noodzakelijk om nieuw aan te schaffen. Vaak kan volstaan worden met artikelen die al in je bezit zijn en min of meer aan de gestelde eisen voldoen. De laatste dingen om op te bezuinigen zijn goede schoenen, uitstekende wind- en regenkleding en een slaapzak / mat van goede kwaliteit.

Kleding

~ Sokken/kousen 2 paar
~ Ondersokken (optioneel)
~ Ondergoed 
~ Thermo ondergoed
~ T- shirts ( 2 )
~ Fleece vest, Softshell oid
~ Donsjas 
~ Trekking broek ( 2 )
~ Regenjas (Gore-tex)
~ Regenbroek
~ Gamaschen
~ Onderhandschoenen
~ Handschoenen
~ Wandelschoenen
~ Sandalen of gympen voor doorwadingen en op kamp
~ Pet / shawl / buff
~ Muts

Slaapspullen

~ Slaapmatje
~ Slaapzak
~ Lakenzak 
~ Opblaaskussentje (optioneel)
~ Waterdichte slaapzakhoes of vuilniszak

Diversen

Elastiekjes [dikke]
~ Zakmes
~ Reserve veters
~ Zitlap
~ Naaispullen
~ Plastic zakken (om je rugzak te organiseren)
~ Plunjebaal of flightbag
~ Rugzak
~ Fototoestel/batterijen fototoestel (optioneel)
~ Waterfles of Camelbag
~ Spanbandjes
~ Zonnebril / gletsjerbril
~ Anti muggenolie
~ Reserve bril / lenzen
~ Loopstokken
~ Dagboek [schrift]+ pennen (optioneel)
~ Leesboek / ereader, puzzelboekje, spelltjes (optioneel)
~ Powerbank (optioneel)

Toiletartikelen

~ Zeep
~ Shampoo [klein flesje]
~ Tandenborstel
~ Tandpasta
~ Lip care
~ Klein doosje nivea of uiercrème
~ Zonnebrand
~ Kam of borstel
~ Toiletpapier + aansteker
~ Dunne handdoek

Papieren

~ Paspoort
~ Reisverzekering
~ Ziektekostenverzekering
~ Geld / pinpas met werelddekking / creditcard
~ Waterdicht documentenmapje

Voor sommige zaken is het voldoende als er één of twee exemplaren in de groep meegaan, b.v. een naaisetje. Voor veel andere dingen beslist niet meer dan wat minimaal nodig is, b.v.zonnebrand. Voor alles is de stelregel: zo weinig mogelijk en zo licht mogelijk, want je krijgt nog een fiks gewicht aan eten, tenten en ander materiaal bij. 

Hieronder zullen we nog wat verder ingaan op verschillende artikelen op de paklijst:

I Rugzak en verpakkingsmiddelen
II Schoeisel
III Kleding
IV Slaapzak e.d.
V Diverse gebruiksartikelen
VI Toiletartikelen
VII Middelen ter bescherming van huid, ogen e.d.
VIII Voor verwondingen, ziekte etc.
IX Fotoapparatuur
X Overig

I. Rugzak e.a. transport verpakkingsmiddelen
* een stevige grote (minimaal 65-70 liter) rugzak 
* klein dagrugzakje (als handbagage tijdens de vliegreis) 
* een aantal nylon of pvc zakken, bij voorkeur met sluiting en in verschillende kleuren, deze maken het mogelijk je rugzak te organiseren, tevens om je spullen min of meer waterdicht te verpakken
* portemonnee, heuptasje, heupgordel of etui met koord voor kostbare papieren zoals paspoort, verzekeringspapieren, geld, vliegticket e.d.
* tas voor fotoapparatuur (optioneel)

II. Schoeisel
een paar bergschoenen van stevige kwaliteit: 
*goed profiel en stevige zool
*bij voorkeur hoge schacht voor bescherming en steun van de enkels (Type B/C; C)
*goede pasvorm (ook bij dikke sokken) 
*redelijk ventilerend en waterdicht (goretex etc.)
* een paar sportschoenen en/of all terrain sandalen (Teva, Croqs etc.), te gebruiken bij doorwadingen van beken en rivieren en rond de tent. In ieder geval licht van gewicht, sneldrogend, goed profiel.
Verder kan gedacht worden aan middelen om schoenen waterdicht te houden (leervet, snowseal etc.), extra veters en gamaschen.

III. Kleding
* wind/regenkleding (van uitstekende kwaliteit), licht gewicht en goed ventilerend of ademend)
* 1 of 2 lange trekkingsbroeken: ruimzittend, sterke kwaliteit, donker van kleur en sneldrogend; een afritsbroek is ook geschikt; wellicht warme joggingbroek.
* diverse T shirts en warmteondergoed (lange mouw)
* 1 of 2 fleeces
* ondergoed
* (dunne) handschoenen
* muts en shawl
* sokken, diverse soorten dunne en dikke; het beste is de combinatie van een synthetisch binnenpaar en dik buitenpaar van 60% wol en 40% kunststof.

IV. Slaapzak e.d.
* goede kwaliteit slaapzak met vulling van dons of kunststof; de slaapzak moet voldoende warmte bieden bij temperaturen rond het vriespunt; eventueel een lakenzak
* slaapmatje. Goede isolatie, tegen optrekkende koude vanonder op dit is m.n. bij donzen slaapzakken van belang, ligcomfort, bij kamperen op rotsige en/of oneffen grond; het beste zijn zelfopblazende matten. 

V. Diverse gebruiksartikelen
* zakmes
* waterfles
* zitmatje (vochtwerend,isolerend en licht van gewicht). 

VI. Toiletartikelen
* zeep, bij voorkeur desinfecterend, fosfaatvrij en biologisch afbreekbaar
* shampoo, douchegel (zie hiervoor);
* (sport)handdoek, donker van kleur en niet te dik/groot i.v.m. snelle droging;
* toiletpapier & aansteker, scheergerei (optioneel)

VII. Middelen ter verzorging en bescherming van huid, ogen etc.
* zonnebrandmiddel
* goede zonnebril/gletsjerbril, ter bescherming tegen fijnstuifzand en uv-straling ook met koord zodat hij niet bij plotselinge bewegingen kapot valt
* bril of lenzen maar in beide gevallen een reservebril
* brillenkoker, lenzendoosje en schoonmaakspullen
* blistex of andere lippenbescherming
* handcrème

VIII. Voor verwondingen, ziekte etc.
* elementaire EHBOset: hansaplast, leukoplast, steriel gaas, betadine etc., 
* specifieke medicijnen voor persoonlijk gebruik 
* paracetamol (alg. koortsverlagend, pijnstillend)
* sporttape of breed leukoplast
* eventueel steunverband voor enkel en/of knie;
* eventueel second skin tegen blaren en schaafwonden (Compeed, Duoderm of Spenco);
* voor de spieren: SRLgelei (homeopathisch); in mindere mate tijgerbalsem of Midalgan;
* Arnicazalf tegen zwellingen, verstuikingen en gewrichtspijn.

IX. Fotoapparatuur (optioneel)
* apparatuur naar behoefte, schokbestendige draagtas, heuptas etc.;
* lensreiniging, borsteltje etc.;
* zonnekap en voorzetlens (uvfilter, skylight);
* reservebatterijen en eventueel reserve lensdop

X. Diversen
* favoriet trailfood als opkikker voor onderweg (houdt rekening met 1 of 2 snacks per dag)



Vertrek 01 sep 2024 Op aanvraag
Bij de reis van 01 sep 2024 vlieg je van Amsterdam naar Calgary.
Het vluchtschema is als volgt:
1 september Amsterdam-Calgary met overstap
21 september Vancouver-Amsterdam met overstap *
* aankomst volgende dag
niet meer boekbaar
 
 

Categorie 4

Van de deelnemers wordt een zeer goede conditie en avontuurlijke instelling verwacht. Ervaring met wandelen in de bergen is een must. We wandelen gemiddeld 6 uur wandelen per dag, maar soms loop je lange dagen (tot 8 uur) door moeilijk terrein. Regelmatig lopen we over slechte paden en een deel van de route is crosscountry door de wildernis en boven de boomgrens. Aan het begin van de trek draag je een zware rugzak (zo`n 20 kilo).

De stijging of daling per dag is - gerekend van kamp tot kamp - vaak niet meer dan enkele honderden meters, maar op enkele dagen kan dit oplopen tot bijna 1000 m. Onderweg doorwaden we zo nu en dan ijskoude gletsjerrivieren. Tijdens de trektochten loop je afwisselend over paden, ongebaand terrein, zompige dalbodems, dicht bos, alpien terrein, over grote rotsblokken, strand en natte rotsen.

Aantoonbare ervaring met het maken van meerdaagse rugzaktrekkings is voor deze reis een vereiste. Onderweg is geen gelegenheid om `uit te stappen`, eenmaal aan de trek begonnen zijn we volledig op onszelf aangewezen.

De maaltijden worden door de deelnemers klaargemaakt. We verwachten van de deelnemers een coöperatieve instelling tegenover elkaar en naar de groep als geheel.

Ondanks de zorgvuldige planning en organisatie, zijn sommige omstandigheden zoals extreem hoge waterstanden, noodweer of pech niet te voorspellen. De reisleider zal altijd proberen de gevolgen van dergelijke omstandigheden zo klein mogelijk te houden, maar wijzigingen in het dagschema zijn soms onvermijdelijk.

Voorbereiding

Er is altijd een risico verbonden met het reizen naar afgelegen gebieden in de wildernis. Je dient op jezelf te kunnen vertrouwen en je bent (samen met de groep) verantwoordelijk voor je eigen veiligheid.

Je dient jezelf de volgende vragen te stellen:
- heb je voldoende ervaring voor deze reis in de afgelegen wildernis?
- ben je voorbereid dat je in berengebied reist en aanvaardt je hiervan het risico?
- ben je flexibel genoeg als je je reisplannen onderweg moet wijzigen?
- kun je wijzigingen in het weer en omstandigheden in waarde schatten, geduld hiervoor hebben en ze tevens respecteren? Denk hierbij ook aan onverwachte omstandigheden zoals gedwongen langer verblijf door bijvoorbeeld slecht weer, hoog waterpeil in de rivieren, shuttle bootjes die verhinderd zijn door ruig water en getijden, of vertragingen in het vluchtschema?

Voor deze reis is nog geen review beschikbaar.

Vergelijkbare reizen

Nunatak
Papaverweg 34 - unit B100
1032 KJ Amsterdam
KVK nr. 62592122
 
telefoon: 085 058 0023
e-mail: info@nunatak.nl
Postadres: Postbus 56907 1040 AX Amsterdam
Nunatak is een handelsnaam van BergenWerken B.V.
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice